Μουσικές βραδιές Πανσελήνου

Οι «Μουσικές Βραδιές Πανσελήνου» ανανεώνουν το ραντεβού τους στους αρχαιολογικούς χώρους της Κορινθίας (Αρχαία Νεμέα - Αρχαία Κόρινθο, Ναός Οκταβίας - και Αρχαία Σικυώνα, Αρχαιολογικό Μουσείο Σικυώνας).

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011, στο φως του φεγγαριού, το κουιντέτο ?Penta Musica? παρουσιάζει στην Αρχαία Νεμέα έργα των Mozart, Haydn, Beethoven - Wiener Klassik & Romantik Francaix, και Arnold. Ταυτόχρονα στην Αρχαία Κόρινθο στο Ναό Οκταβίας το κοινό θα ακούσει από το σύνολο μουσικής δωματίου ?Trio Frizzante? έργα των Mendelsohn και A.Piazzolla ενώ την ίδια στιγμή στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Σικυώνας το κουαρτέτο ?Adamas Quartett? εκτελεί μουσικά δημιουργίες των Christof Penderecki και Beethoven.

ADAMAS_QUARTETT_-__1

Οι «Μουσικές Βραδιές Πανσελήνου 2011» τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού-Τουρισμού και υποστηρίζονται από την Πρεσβεία της Αυστρίας στην Ελλάδα.

TRIO_FRIZZANTE_-A_1

Διοργανωτές των εκδηλώσεων είναι: η ΛΖ? Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Κορινθίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και οι Δήμοι Νεμέας και Σικυωνίων.

Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης 21.00

Μεγάλος χορηγός
Club Hotel Casino Loutraki