Στο πανί και στο γυαλί -Μουσικό Προαύλιο Badminton

Το Καλοκαίρι του 2011, όπως και πέρυσι, το Θέατρο Badminton ?βγάζει τραπεζάκια έξω. Ο αύλειος χώρος του Badminton μεταμορφώνεται σε μία όαση δροσιάς για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές. Για να γίνει το φετινό καλοκαίρι λιγότερο επώδυνο, από τα τόσα που μας ταλαιπωρούν?

5Καταξιωμένοι ερμηνευτές μαζί με νέους του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού και δημοφιλείς ηθοποιοί, συμμετέχουν σε μία σειρά συναυλιών. Συναυλιών, που αντλούν τα θέματα και το υλικό τους από τραγούδια που έγιναν γνωστά από τις οθόνες του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και τη μικρή οθόνη που τα τελευταία 35 χρόνια κράτησε τη λάμψη τους ζωντανή και τα έκανε γνωστά στις νεότερες γενιές?
«Στο πανί και στο γυαλί»: Είτε τότε στο πανί, είτε τώρα στο γυαλί, ο ελληνικός κινηματογράφος και τα τραγούδια του, θα μας ακολουθούν διαχρονικά!
Στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton 16 συναυλιακά γεγονότα θα μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια της μικρής και της μεγάλης οθόνης.
Οι θεατές, παράλληλα με τις συναυλίες, μπορούν ν? απολαμβάνουν, εκτός από τα συνηθισμένα του Μουσικού Προαυλίου της περυσινής χρονιάς, και γεύσεις που έχουν ταυτιστεί με τα θερινά σινεμά και τα αναψυκτήρια μιας άλλης εποχής που αγαπάμε. Ποικιλίες μπύρας που ταιριάζουν στη παλιά καλή μπύρα ΑΛΦΑ, ποπ κορν, παγωτό χωνάκι, υποβρύχιο, γλυκά του κουταλιού, σάμαλι, κωκ?
Γλυκές συνήθειες που δε χορταίνουμε, όσο γλυκά είναι και τα τραγούδια των ταινιών και των σήριαλ που βλέπουμε και ξαναβλέπουμε τόσες φορές?
Στο χώρο του Badminton θα λειτουργεί επίσης βιβλιοπωλείο με ό,τι έχει γραφτεί σχετικά και δισκοπωλείο με soundtracks του ελληνικού κινηματογράφου και της ελληνικής τηλεόρασης.

3

Πληροφορίες
Στο πανί και στο γυαλί
Μουσικό Προαύλιο Badminton


Καλοκαίρι 2011
1η Ιουνίου- 24η Σεπτεμβρίου


ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 20 ΕΥΡΩ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 210-8840600, WWW.TICKETNET.GR, στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
WE promotion, Κηφισίας 118Α, τηλ. 210-6980044, www.wepromotion.gr
Βαγγέλης Περάκης, τηλ. 6972858515 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γιώργος Εριτσίδης, τηλ. 6932440622, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΙΟΥΝΙΟΣ

1 Ιουνίου
Επίσημη έναρξη
Μίμης Πλέσσας - Σόνια Θεοδωρίδου
Ρεσιτάλ τραγουδιού, πιάνο - φωνή

2, 3 & 4 Ιουνίου
«Μην τον ρωτάς τον ουρανό»
Ηλίας Λιούγκος - Ελένη Τσαλιγοπούλου
Ο Μάνος Χατζιδάκις στον ελληνικό και τον διεθνή κινηματογράφο

9, 10 & 11 Ιουνίου
«Κάποτε θα ?ρθουν να σου πουν»
Μιλτιάδης Πασχαλίδης
Τραγούδια από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση που έγραψαν ιστορία

16, 17 & 18 Ιουνίου
«Τι σου ?κανα και πίνεις»
Μελίνα Ασλανίδου
Κινηματογραφικά τραγούδια από το 1963 έως το 1970

23, 24 & 25 Ιουνίου
«Πού πας χωρίς αγάπη»
Κώστας Μακεδόνας
Συμμετέχει η Σαββέρια Μαργιολά
Ο Γιώργος Ζαμπέτας στον ελληνικό κινηματογράφο

ΙΟΥΛΙΟΣ

30 Ιουνίου, 1 & 2 Ιουλίου
«Με τα μάτια κλειστά»
Παναγιώτης Καλαντζόπουλος - Έλλη Πασπαλά
Τραγούδια και ορχηστρικά του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου από ταινίες και σήριαλ

7,8 & 9 Ιουλίου
«Η ζωή χωρίς αγάπη είναι άδεια»
Ρίτα Αντωνοπούλου-Γιώτα Νέγκα
Τραγούδια που σφράγισαν με τις ερμηνείες τους η Βίκυ Μοσχολιού και η Τζένη Καρέζη

14, 15 & 16 Ιουλίου
«Μένουμε πάντα παιδιά»
Παναγιώτης Πετράκης- Νάντια Μπουλέ
Μεγάλες επιτυχίες από τα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη με την επιμέλεια του Μάκη Δελαπόρτα

21, 22 & 23 Ιουλίου
«Αν θυμηθείς τ? όνειρο μου»
Βασίλης Λέκκας
Τραγούδια και ορχηστρικά από τη μεγάλη οθόνη του Μίκη Θεοδωράκη

27, 28,29 Ιουλίου
«Στα ίδια μέρη»
Γεράσιμος Ανδρεάτος - Αναστασία Μουτσάτσου
Συμμετέχει ο Χάρης Μακρής
Τραγούδια από τα έγχρωμα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

3, 4 & 5 Αυγούστου
«Ποιος δρόμος είναι ανοιχτός»
Γιάννης Ντουνιάς
Συμμετέχει η Βάλια Τσιριώτη
Λαϊκά τραγούδια που ερμήνευσε ο Στέλιος Καζαντζίδης σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου

25, 26 & 27 Αυγούστου
«Γλυκιά ζωή»
Μπέσυ Μάλφα - Ματθίλδη Μαγγίρα
Τραγούδια που ερμήνευσε μοναδικά στο ελληνικό σινεμά η Ρένα Βλαχοπούλου
με την επιμέλεια του Μάκη Δελαπόρτα

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

1, 2 & 3 Σεπτεμβρίου
«Πέρα από τη θάλασσα»
Μπάμπης Στόκας - Λιζέτα Καλημέρη
Τραγούδια και ορχηστρικά που έγραψε για τον κινηματογράφο ο Γιάννης Μαρκόπουλος

8, 9 & 10 Σεπτεμβρίου
«Μια αγάπη για το καλοκαίρι»
Δέσποινα Ολυμπίου- Γιώργος Παπαδόπουλος
Τα ερωτικά του ελληνικού σινεμά

15, 16 & 17 Σεπτεμβρίου
«Άσε το χεράκι σου»
Ελεονώρα Ζουγανέλη
Τραγούδια σε στίχους του Αλέκου Σακελλάριου από τις ταινίες του

22, 23 & 24 Σεπτεμβρίου
«Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη»
Μπάμπης Τσέρτος
Συμμετέχει η Ειρήνη Τουμπάκη
Εμβληματικά «ελαφρά» τραγούδια από τις ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου

 

To πρόγραμμα του Ιουνίου

plessas

Τετάρτη 1 Ιουνίου

Επίσημη έναρξη: Μίμης Πλέσσας - Σόνια Θεοδωρίδου

Ρεσιτάλ τραγουδιού, πιάνο - φωνή

Ο κατ? εξοχήν συνθέτης του ελληνικού κινηματογράφου, ο Μίμης Πλέσσας, τιμά το φεστιβάλ «Στο πανί και στο γυαλί?» και αποδίδει στο πιάνο τα κινηματογραφικά του τραγούδια.

Μίμη Πλέσσα - «Μουσικές Στγμές»
Σόνια Θεοδωρίδου - «Μοναδικές ερμηνείες»

«Όταν η ευαισθησία συναντά τη τελειότητα, δύο, τόσο εκ διαμέτρου αντίθετα, αλλιώτικα μπορούν να συμβούν: Να μείνουν ανεπηρέαστες και η ευαισθησία και η τελειότης ή ακόμα, να ελαχιστοποιεί η καθεμιά την άλλη.

Ή, αυτό που συνέβη σε μας που, κάθε φορά που συναντιόνταν οι σπάνιες αρετές, δυνάμωνε το αποτέλεσμα. Και οι συναντήσεις ήταν πολλές και το αποτέλεσμα δεν ήταν απλά προσθετικό .

Μόνο αν ακούσετε το ηχογράφημά μας, τις στιγμές που δεν ξεχωρίζει το ευαίσθητο από το τέλειο, θα νοιώσετε την περηφάνια που περίσσεψε για να υπογράφουμε καλή ακρόαση, διαλέγοντας, για την τιμητική έναρξη του Φεστιβάλ στο Badminton, κινηματογραφικά κομμάτια και όχι μόνο, από αυτή τη μοναδική συνεργασία.»

Μίμης Πλέσσας
Σόνια Θεοδωρίδου

Υ. Γ.«Και βέβαια, ήταν πλούσια η ανταπόδοση των οργανωτών, καθώς μας διαθέτουν στις 7,8 και 9 Οκτώβρη, το μεγάλο θέατρο του Badminton, για να παρουσιάσουμε, με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο, σε τρεις διαφορετικές και σε ρεπερτόριο και σε συντελεστές και σε μουσικά είδη, βραδιές, το ανεξάντλητο και τόσο πλούσιο ρεπερτόριο των σημαντικότερων κινηματογραφικών ελληνικών ταινιών του περασμένου αιώνα, που διαπρέπουν διεθνώς.»

Οργάνωση & Εκτέλεση παραγωγής:
Artway ? Τεχνότροπον, www.liveartway.com

tsaligopoulou

Πέμπτη 2, Παρασκευή 3 & Σάββατο 4 Ιουνίου

«Μην τον ρωτάς τον ουρανό»
Ηλίας Λιούγκος - Ελένη Τσαλιγοπούλου

Τραγούδια και ορχηστρικά του Μάνου Χατζιδάκι από τον ελληνικό και τον διεθνή κινηματογράφο

Ενδεικτικά ν? αναφέρουμε λίγους τίτλους «Μια Παναγιά», «Πόλη μαγική», «Αγάπη που ?γινες», «Το φεγγάρι είναι κόκκινο», «Η μπαλάντα του ούρι», «Πες μου μια λέξη», «Μην τον ρωτάς τον ουρανό». Έτσι, για να μας πλημμυρίσει η γοητευτική μουσική γλώσσα του Μάνου Χατζιδάκι. Ναι, ο Μάνος Χατζιδάκις ήταν γόης. Και αυτή η γοητεία του αποτελεί την πεμπτουσία της μουσικής του, που αναστατώνει τις αισθήσεις και τη σκέψη μας.


Η πρώτη ταινία για την οποία έγραψε μουσική ο Μάνος Χατζιδάκις ήταν «Οι αδούλωτοι σκλάβοι» (1945) που ξεκίνησε να σκηνοθετεί ο Μάριος Πλωρίτης αλλά ολοκλήρωσε και υπέγραψε ο Βίων Παπαμιχάλης. Ακολούθησε μισός αιώνας με υπέροχη μουσική και δημοφιλή τραγούδια για έναν τεράστιο αριθμό ταινιών.
Την άνοιξη του 1961, ο Χατζιδάκις κέρδισε το Όσκαρ τραγουδιού για «Τα παιδιά του Πειραιά». Ποτέ πριν και ποτέ μετά δεν απονεμήθηκε Όσκαρ τραγουδιού σε μη αγγλόφωνο τραγούδι.


Ο Ηλίας Λιούγκος γνώρισε το Μάνο Χατζιδάκι το 1976, κι όπως μας πληροφορεί το επίσημο βιογραφικό του, του άλλαξε τη ζωή. «Αμέσως κατάλαβα ότι βρήκα αυτό που έψαχνα» εξομολογείται ο Ηλίας Λιούγκος και συνεχίζει: «Κάτι σαν να ξημέρωσε και είδα για πρώτη φορά το φως του ήλιου. Δάσκαλος, φίλος, πατέρας και συνεργάτης, ο Μάνος μου έκανε την τιμή να με εντάξει στους δυο τρεις ανθρώπους που επιθυμούσε να συναντά σχεδόν κάθε μέρα επί είκοσι χρόνια, μέχρι την ημέρα που έφυγε. Εκεί γνώρισα τον εαυτό μου, το αληθινό πρόσωπο της Τέχνης και κυρίως έμαθα να διακρίνω την καλή μουσική απ? όπου κι αν προέρχεται. Κι αυτή είναι η μεγάλη μου κληρονομιά».

Καθοριστικής σημασίας είναι η συμμετοχή της Ελένης Τσαλιγοπούλου στην παράσταση. Η σπουδαία ερμηνεύτρια, με την ξεχωριστή πορεία στο τραγούδι μας, τραγούδησε όλες τις εκφάνσεις του, πάντα με ήθος και ουσία. Έρχεται στο μουσικό προαύλιο του Badminton για να ξεδιπλώσει όλη την ευαισθησία και τη φαντασία της, σε αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.
Τους δύο ερμηνευτές θα συνοδεύσει ένα μουσικό σύνολο από την «Αθηναϊκή ορχήστρα δωματίου» αποτελούμενο από τους Αλέξανδρο Μάτο: βιολί, Λίντα Νίνα: βιόλα, Βαγγέλη Νίνα: τσέλλο, Βιβή Γκέκα: μαντολίνο, Μαρία Σπυράτου: μαντολίνο, Άγγελος Γραβριήλ: κιθάρα και Μαρί Χασάπη: κοντραμπάσο.
Ενορχήστρωση- Διεύθυνση μουσικού συνόλου: Απόλλων Κουσκουμβεκάκης Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός.

miltiadis-pasxalidis

Πέμπτη 9, Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Ιουνίου

«Κάποτε θα ?ρθουν να σου πουν»
Μιλτιάδης Πασχαλίδης

Τραγούδια από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση που έγραψαν και γράφουν ιστορία

Αφηγηματικά τραγούδια κοινωνικοπολιτικού χαρακτήρα, τραγούδια πολλαπλών αναγνώσεων και φυσικά ερωτικά τραγούδια, ταξίδια της ψυχής και του μυαλού, που μας ξεσηκώνουν αλλά κυρίως μας «θεραπεύουν».
Τραγούδια όπως τα «Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί» των Γιάννη Μαρκόπουλου και Γιώργου Σκούρτη, «Στιγμές» των Νίκου Παπάζογλου και Πολυξένης Βελένη, «Ήτανε μια φορά» των Σταύρου Ξαρχάκου και Κώστα Φέρρη, «Ο λαϊκός τραγουδιστής» του Διονύση Σαββόπουλου, «Αν είσαι μάγκας» των Γιώργου Χατζηνάσιου και Παύλου Τάσιου, «Κουροσίβο» των Θάνου Μικρούτσικου και Νίκου Καββαδία, «Θάλασσα μου σκοτεινή» του Νίκου Πορτοκάλογλου, «Η τιμή της αγάπης» των Ελένης Καραϊνδρου και Τώνιας Μαρκετάκη, «Αγάπη» του Βασίλη Δημητρίου, «Να μ? αγαπάς» του Ανδρέα Θωμόπουλου, «Κάποτε θα ?ρθουν να σου πουν» των Μίκη Θεοδωράκη και Λευτέρη Παπαδόπουλου, «Στην αρχή του τραγουδιού» του Νίκου Ξυδάκη, «Αυτή η νύχτα μένει» του Σταμάτη Κραουνάκη και φυσικά το «Παραμύθι με λυπημένο τέλος» του Μίλτου Πασχαλίδη από την ταινία του Δημήτρη Σπύρου «Όνειρο σε άσπρο φόντο» κ.α

Ο Μίλτος Πασχαλίδης που συγκαταλέγεται στους σπουδαίους τραγουδοποιούς της γενιάς του είναι και ένας καλός τραγουδιστής που έχει αποδείξει τις ξεχωριστές ερμηνευτικές του δυνατότητες. Σ? αυτήν τη συναυλία απλά αναδεικνύει τη διαχρονικότητα αυτών των τραγουδιών.
Τον συνοδεύουν τρεις σπουδαίοι μουσικοί, ο Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), ο Κώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο) και η Μιρέλλα Πάχου ( πιάνο, ακορντεόν).
Ενορχηστρώσεις: Θύμιος Παπαδόπουλος. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός.
Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Παπάζογλου.
Ο Νίκος Παπάζογλου το 2005 είχε κερδίσει το βραβείο Μουσικής στα Κρατικά Βραβεία Ποιότητας για την ταινία «Νοσταλγός» της Ελένης Αλεξανδράκη.

aslanidou

Πέμπτη 16, Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Ιουνίου

«Τι σου ?κανα και πίνεις»
Μελίνα Ασλανίδου

Κινηματογραφικά τραγούδια από το 1963 έως το 1970

Δέκα χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της στο «Τι σου ?κανα και πίνεις» των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου ? που πρωτοτραγούδησε η Πόλυ Πάνου στην ταινία «Όλγα αγάπη μου» - η Μελίνα Ασλανίδου - από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της γενιάς της - έρχεται στο Προαύλιο του Badminton με μία μουσική παράσταση με τον ίδιο τίτλο. Έρχεται να μας τραγουδήσει κινηματογραφικά τραγούδια σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου αλλά και άλλων σημαντικών δημιουργών.
Δημιουργών όπως οι: Σταύρος Ξαρχάκος, Μίμης Πλέσσας, Μάνος Λοϊζος, Γιάννης Μαρκόπουλος, Δήμος Μούτσης, κ.α. Τραγούδια που εξακολουθούν ν? ακούγονται όλα αυτά τα χρόνια και μερικά εξ? αυτών μάλιστα να δημιουργούν καινούργιους «μύθους». Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα τραγούδια «Τι σου ?κανα και πίνεις», «Αυτά τα χέρια», «Κουτσή κιθάρα», «Καμαρούλα», «Τόσα καλοκαίρια», «Το φεγγάρι πάνωθε μου», κ.α

Η Μελίνα Ασλανίδου με όχημα την ερμηνεία της θα μας οδηγήσει να ζήσουμε μαζί της την ιστορία κάθε τραγουδιού ξεχωριστά.
Την συνοδεύουν τρεις εξαίρετοι μουσικοί. Ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης (κιθάρες), ο Ανδρέας Καραντίνης (μπουζούκι) και ο Ανδρέας Σίκκης (κρουστά και πνευστά). Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός.

makedonas

Πέμπτη 23, Παρασκευή 24 & Σάββατο 25 Ιουνίου

«Πού πας χωρίς αγάπη»
Κώστας Μακεδόνας
Συμμετέχει η Σαββέρια Μαργιολά

Τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα από τον ελληνικό κινηματογράφο με το χαρακτηριστικό ήθος και ύφος του δημιουργού τους

Ο Γιώργος Ζαμπέτας αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο της ελληνικής μουσικής. Χαρισματικός μελωδός και δεινός εκτελεστής του μπουζουκιού δημιούργησε με τις συνθέσεις και τα παιξίματα του «σχολή», που επηρέασε πολλούς μεταγενέστερους λαϊκούς συνθέτες και μουσικούς. Τα τραγούδια του διακρίνονται για την ευρηματικότητα τους.
«Σήκω χόρεψε συρτάκι», «Ο πενηντάρης», «Ο πιο καλός ο μαθητής», «Δεν έχει δρόμο να διαβώ» κ.α


Ο Γιώργος Ζαμπέτας συμμετείχε σε περισσότερες από εκατό ταινίες. Τα τραγούδια του από τον ακμάζοντα εκείνο τον καιρό ελληνικό κινηματογράφο παραμένουν αξεπέραστα και κατατάσσονται στις υψηλότερες βαθμίδες του λαϊκού μας τραγουδιού. Όπως έχει δηλώσει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος «Ο Γιώργος Ζαμπέτας ως συνθέτης λαϊκών τραγουδιών χωράει μέσα στην πρώτη δεκάδα των μεγάλων μορφών του τραγουδιού μας».
Τη λαϊκή ορχήστρα «Καρέ-Καρέ» διευθύνει ο Δημήτρης Μαργιολάς.
Την ορχήστρα αποτελούν οι Γιώτης Σαμαράς (κιθάρες), Δήμος Πολυμέρης (ακορντεόν), Νίκος Καλαντζάκος (πιάνο, πλήκτρα), και ο Δημήτρης Μαργιολάς (μπουζούκι, μαντολίνα και λαούτο).


Ο Κώστας Μακεδόνας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της γενιάς του, τραγουδώντας τα κινηματογραφικά του Γιώργου Ζαμπέτα, στην ουσία ερμηνεύει σημαντικές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού. Μαζί του η ανερχόμενη Σαββέρια Μαργιολά. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός.

paspala

Πέμπτη 30 Ιουνίου, Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Ιουλίου

«Με τα μάτια κλειστά»
Παναγιώτης Καλαντζόπουλος - Έλλη Πασπαλά

Τραγούδια και ορχηστρικά του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου από ταινίες και σήριαλ

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος έχει ντύσει με τη μουσική του συνολικά 25 ταινίες και σήριαλ τα τελευταία είκοσι χρόνια.
Ως κιθαρίστας στην αρχή με συνεργασίες σημαντικές (Μάνος Χατζιδάκις, Διονύσης Σαββόπουλος) αλλά και ως συνθέτης μουσικής και τραγουδιών στη συνέχεια, κατάφερε να μπει στην ουσία της μελωδικής μουσικής κι έτσι εξελίχθηκε σ? έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του.
Από τα ?90ς έως σήμερα ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος έγραψε μερικά από τα πιο μεστά κομμάτια της εποχής μας.


«Μην ονειρεύεσαι», «Με τα μάτια κλειστά», «Να ?χα δυο ζές», «Λευκό μου γιασεμί», ?Summertime in Prague?, «Ενός λεπτού φιλί» κ.α
Η μουσική του πέρα από το προσωπικό της σήμα εμπεριέχει εκτός από δυτικές, ανατολίτικες, αφρικανικές και βυζαντινές ηχορυθμίες.
Είναι από τους συνθέτες εκείνους που δίνουν ένα διαφορετικό πολιτισμικό στίγμα, απόσταγμα με ό,τι μας κληροδοτεί ο Μεσογειακός και ο Βαλκανικός χώρος.

Η Έλλη Πασπαλά είναι προικισμένη με μια φωνή ευγενική, ζεστή, ατόφια σε συναισθήματα. Από τα χρόνια που τραγουδούσε με τον Μάνο Χατζιδάκι ως σήμερα παραμένει μία από τις πιο εκφραστικές ελληνίδες τραγουδίστριες. Με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο την συνδέουν τραγούδια - επιτυχίες και πολλά χειροκροτήματα αφού έχουν παίξει μαζί σε εκατοντάδες συναυλίες.
Μαζί τους όπως πάντα η Ορχήστρα του Δρόμου. Νίκος Παπαβρανούσης: τύμπανα, Ανδρέας Συμβουλόπουλος: πιάνο, ακορντεόν, Παντελής Στόϊκος: τρομπέτα, Ferqus Curry: κοντραμπάσο. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός.

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση:Tετάρτη 1/6 (17.00) για την ίδια ημέρα το βράδυ στις 21.30 (Μίμης Πλέσσας - Σόνια Θεοδωρίδου)!