International Υoung Soloists Ensemble on concert !

Οκτώ νέοι διεθνώς βραβευμένοι καλλιτέχνες από τη ερμηνεύουν έργα Bach (Concerto for violin a-moll, Double & Triple Concertos), Vivaldi (Double & Triple Concertos) & Paganini

Το σύνολο αποτελείται από τους

Βιολιά

  • Yury Revich (Ρωσσία)
  • Fumiaki Miura (Ιαπωνία)
  • Eleonore Darmon (Γαλλία)
  • Anna Mazor (Ισραήλ)
  • Sascha Maisky (Βέλγιο)

Βιόλα

  • Lisa Rodionova (Ρωσσία)

Τσέλο

  • Ion Storojenco (Ρουμανία)

Κοντραμπάσο

  • Jesus Paniagua Barosso (Ισπανία)

Στο τσέμπαλο ο Γεράσιμος Ανδρέας Χοϊδάς


Λίγα λόγια για το σύνολο

Το σύνολο International Young Soloists δημιουργήθηκε στη Βιέννη από τον νεαρό βιολονίστα Yury Revich, στο πλαίσιο ενός μοναδικού πρότζεκτ που έχει ως κεντρική ιδέα τη συνεύρεση και συνεργασία νέων βραβευμένων σολίστ από όλο τον κόσμο και την ερμηνεία κλασικών έργων μουσικής δωματίου. Το σύνολο έχει ήδη εμφανιστεί στην Ιταλία και Αυστρία, και στις 4 Δεκεμβρίου 2010, πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα.

Ο βιολονίστας Yury Revich γεννήθηκε το 1991 στη Μόσχα και σπούδασε με τους G. S. Turchaninova και V. A. Pickaizen. Από το 2009 συνεχίζει τις σπουδές του στο Konservatorium Wien. Το Μάιο του 2009, ο Yury έκανε το ντεμπούτο του στο Carnegie-Hall της Νέας Υόρκης. Έχει δώσει ρεσιτάλ σε πολλές χώρες όπως στον Καναδά, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Σουηδία. Έχει επίσης συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ και έχει κερδίσει σε πολλούς διαγωνισμούς. Έχει παίξει μεταξύ άλλων με την Κρατική Ορχήστρα της Ρωσίας υπό την διεύθυνση του M. Pletnev. Έχει κερδίσει το βραβείο M. Rostropovitch το 2005, και έχει τιμηθεί με το μετάλλιο "Generous deeds of the glory of motherland".

 

Πληροφορίες
Τιμές εισιτηρίων 15? & 10?

Υπηρεσία εισιτηρίων, 210 7234567
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα
www.ticketservices.gr

Παραγωγή: specs ?n? arts
www.specsnarts.gr
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

H συναυλία πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της κας Στεφανίας Χορν & την υποστήριξη του Ωδείου Κόνταλυ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010, ώρα 20:30
International Υoung Soloists Ensemble on concert !
To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν τη συναυλία κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση. Κλήρωση: 1/12/2010 11.00
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αφιέρωμα στον Robert Schumann H DIANNE REEVES στο Gazarte! »