Η Diana Krall σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα

Με μία καριέρα που αγγίζει τα άστρα, η Diana Krall επιστρέφει για μία ακόμη φορά στην Ελλάδα, πιο ώριμη από ποτέ, για να μας ταξιδέψει με την αισθαντική της φωνή και τα χρυσά της δάχτυλα πάνω στο πιάνο. Θα την συνοδεύει, το πάντα πιστό της κουαρτέτο, που τη ακολουθεί σε όλες τις ζωντανές της εμφανίσεις, εδώ και πολλά χρόνια. Σε ρυθμούς bossa nova, μέσα από Βραζιλιάνικους ήχους και τρυφερές μπαλάντες η κυρία της jazz θα τραγουδήσει για την αγάπη, όπως δηλώνει με το τελευταίο της album ?Quiet Nights? - ένα ερωτικό γράμμα προς τον σύντροφό της.

Η προσωπικότητα και η καλλιτεχνική αξία της Diana Krall είναι αδιαμφισβήτητη. Albums όπως το ?The look of love?, ?The girl in the other room?, ?From this moment on? κατέκτησαν την κορυφή του Αμερικάνικου Billboard και την καθιέρωσαν ως την jazz superstar.

Η Diana Krall που με τις επιτυχίες της κατάφερε να ξαναφέρει την jazz μουσική στο παγκόσμιο προσκήνιο, θα εμφανιστεί στην Θεσαλλονίκη (3/7/2010) στη Μονή Λαζαριστών και στην Αθήνα (4/7/2010) στο στο νέο θέατρο του TerraVibe Park.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
  • TICKET HOUSE
    Αθήνα: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366
    Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 102, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880
  • ΙΑΝΟΣ
    Αθήνα: Σταδίου 24, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3217917
    Θεσσαλονίκη: Πλατεία Αριστοτέλους 7, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 277004
  • Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
    www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μια γεύση από Andaluc?a Nnenna Freelon Live! »