MOHAMMAD & Αναστάσης Γρίβας Live

Το Μικρό Μουσικό Θέατρο (Small Music Theatre) παρουσιάζει τους MOHAMMAD & Αναστάσης Γρίβας Live την Τρίτη στις 18 Μαίου 2010, στις 21:30μ.μ.

MOHAMMAD

είναι το πρότζεκτ των ΝΙΚΟ ΒΕΛΙΩΤΗ, ILIOS, και Coti K.

Και οι τρεις με παράλληλες πορείες στις μη συμβατικές μουσικές, στα πλαίσια των MOHAMMAD εργάζονται πάνω στις αρχές της ενδοδιαμόρφωσης με μέσα το βιολοντσέλο (ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΙΩΤΗΣ), τις γεννήτριες (ILIOS) και το κοντραμπάσο (CΟΤΙ K.).

Στο θέατρο Σφενδόνη θα παρουσιάσουν ζωντανά την πρώτη τους δισκογραφική εξτραβαγκάντζα με τίτλο "ROTO VILDBLOMMA".

Mohammad_1_by_Achilleas_Polychronidis_copy

Η συλλεκτική έκδοση του "ROTO VILDBLOMMA" θα διατίθεται ειδικά γι αυτό το λάιβ σε περιορισμένα αντίτυπα ενώ η επίσημη κυκλοφορία του αναμένεται τον Ιούνιο.

&

grivas_photo_copy ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΙΒΑΣ

Ο Αναστάσης Γρίβας στο πλαίσιο της ηχοχρωματικής αναζήτησης και της αυτοσχεδιαστικής πρακτικής σε μια σόλο εμφάνιση συνδυάζει εφαρμογές και φαινόμενα της ηλεκτροακουστικής (μαγνήτες, phasing, feedback) με τη χρήση ιδιοκατασκευασμένων οργάνων και εκτεταμένων τεχνικών.

 

 

 

Φωτογραφίες:

To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας , δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να την παρακολουθήσουν κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση για την συναυλία! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση και αντίστοιχα το art magazine θα σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Πληροφορίες:

Ημέρα & Ώρα: Τρίτη 18 Μαίου 2010, 21:30μ.μ

Χώρος: Θέατρο "ΣΦΕΝΔΟΝΗ", Μακρή 4, Μακρυγιάννη (Πλησίον σταθμού ΑΚΡΟΠΟΛΗ του METRO)

τηλ. 211 2260574, 6972617467

Είσοδος /Τιμή εισιτηρίου: 8 ΕΥΡΩ

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: τηλ. 211-2260574, mob. 6972617467

Χορηγός Επικοινωνίας: www.artmagazine.gr