Έκθεση Swink @ metamatic:taf

Το metamatic:taf με χαρά παρουσιάζει την έκθεση Swink η οποία εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 20 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 26 Μαΐου 2013.

Το Σικάγο του '20, η Ευρώπη του '40, οι κλαρωτές φούστες και η χορευτική ατμόσφαιρα μας θυμίζουν την αγάπη μας για το swing και δημιουργούμε το Swink Project.

Η έκθεση παίρνει το όνομα της από τη σύνθεση των λέξεων swing και ink και στοχεύει να συνδυάζει την swing κουλτούρα με τις εφαρμοσμένες τέχνες. Είκοσι οκτώ δημιουργικά γραφεία και freelancers εμπνέονται από τη μουσική και σχεδιάζουν εικαστικές αφίσες που θα εκτεθούν στα δέκα δωμάτια του metamatic:taf.

Έχοντας στη διάθεσή του τέσσερις βασικές λέξεις-κλειδιά (κίνηση, ατμόσφαιρα, ενδυμασία, μουσικά όργανα), καθένας από τους συμμετέχοντες, δημιουργικό γραφείο ή freelancer, είναι ελεύθερος να χρησιμοποιήσει όποια τεχνική επιθυμεί για να δημιουργήσει μια αφίσα που να οπτικοποιεί με το δικό του τρόπο την έννοια του swing.

SWINKfinalposterΕπίσημη Αφίσα

H έκθεση θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου με ένα πολύχρωμο swing πάρτυ, που θα περιλαμβάνει live performance από τους Belleville, workshop μεταξοτυπίας από τον tind και αναπάντεχες εκπλήξεις.

Διοργάνωση: Βάσια Καλοζούμη, Corn Studio (Ανδρέας Ξενούλης, Δήμος Στάθης).

Συμμετέχουν:
Anna Trympali, Corn Studio, Daphne Giannakou, Dimitra Karagianni, Dimitris Anapliotis, Ioannis Markakis, Joanna Jelly, Junkart, Kuki, La tigre Design | Christina Pasiou, Lefteris Apostolopoulos, Maria Kozari Mela, Marianna Mantikou, Nearchos Ntaskas | Polkadot Design, Parisko, Reach People, Sale Designers, Seaman, Shk Crew, Sophia Georgopoulou, Stefanos Michaelides, Sugahtank, John Roubanis, Tassos Papaioannou, Thanos Gionis, Tind, Tommaso Taraschi | Tato, Vassia Kalozoumi, Yannis Fetanis.

 
Εγκαίνια: Δευτέρα 20.5.13, 20.30
Διάρκεια έκθεσης: 20.5 – 26.5.2013
Ώρες Λειτουργίας: Δευτ.-Σαβ. 12.00-21.00, Κυρ. 12.00-19.00


VINYL BAZAAR ΙΙ / 26.05.13


Στα πλαίσια της έκθεσης Swink το metamatic:taf φιλοξενεί το δεύτερο bazaar βινυλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου και θα διαρκέσει από τις 11.00 έως τις 21.00.
Στο παζάρι θα συμμετέχουν ιδιώτες συλλέκτες παρουσιάζοντας μεγάλη ποικιλία βινυλίων συλλεκτικών και μη. Οι δίσκοι θα καλύπτουν ευρεία μουσική γκάμα, από ροκ, ποπ, soul, τζαζ, blues, funk μέχρι hip hop και electronica .
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικές που θα παίζουν μόνο από βινύλια στο dj booth του metamatic:taf από το πρωί και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας συνθέτοντας μια μουσική γιορτή που θα εγκαινιάζει την έναρξη της καλοκαιρινής metamatic:taf περιόδου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ώρες λειτουργίας: Κυρ 02.12 11.00-21.00
Πληροφορίες μπορείτε επίσης να βρείτε ηλεκτρονικά:
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/1533/Vinyl_bazaar_/