Myrό Gallery - Χώρος "Κόγχη": Ειρήνη Μωυσίδου - Ονειροτοπία

Η Myrό Gallery σας προσακλεί στα εγκαίνια της παρουσίασης της σειράς υδατογραφιών της Ειρήνης Μωυσίδου με τίτλο "Ονειροτοπία" που θα φιλοξενήσει στον χώρο της Κόγχης, την Πέμπτη 28 Φεβροουαρίου στιςς 20.00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Μαρτίου 2013. Αντανακλάσεις, ονειροτοπία, μαγικές εικόνες, κωδικοποιημένα σχήματα και φόρμες της φύσης, συνθέτουν την ζωγραφική επιφάνεια σαν ένα παζλ που παροτρύνει το μάτι να ψάξει και να βρει τα κομμάτια του!

Η Ειρήνη Μωϋσίδου αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 2006. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές και στο κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ. Φόρμες και χρώματα της φύσης αντιπροσωπεύουν την προσωπική της δουλειά.

Σχετικά με την Myrό Gallery
Η Myrό Gallery έχει στόχο να δώσει βήμα σε κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα, να ενθαρρύνει την ελεύθερη δημιουργία, αλλά και να πλαισιώσει τον πυρήνα των δραστηριοτήτων της με πολλές διαφορετικές μορφές και είδη Τέχνης. Ως εκ τούτου, στο πλαίσιο της λειτουργίας του χώρου ενθαρρύνεται η ζύμωση και ευνοείται η δημιουργία. Η γκαλερί δίνει ιδιαίτερη σημασία στον αλληλοσεβασμό και το πνεύμα συνεργασίας, και στοχεύει μέσω της πρωτοποριακής προσέγγισης του να δράσει καταλυτικά στην ανάπτυξη και διαμόρφωση της ελληνική καλλιτεχνικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης. Την Myrό Gallery έχει ιδρύσει ο Σταύρος Μυρωνίδης, ιδρυτής & ιδιοκτήτης του Antiques House (www.antiqueshouse.gr), και διευθύνει ο Πάρης Καπράλος.