Έκθεση Φωτογραφίας "Magritte"

Η 'Αννα Ομηρίδη και η ομάδα της ΑcrΟdance, σε μια σουρεάλ φωτογράφιση με θέμα έργα του Μagritte και εναλλάκτικούς τρόπους για να πιείς το ποτό σου και να διασκεδάσεις.
Ο Make Up Artist, Άρης Βερέμης, μεταμορφώνει την Άννα και την ομάδα της σε πρόσωπα και ιδέες που πρωταγωνίστησαν στους πίνακες του Rene Magritte και οι φωτογράφοι Κώστας Κοσμίδης και Γιώργος Σπυρόπουλος τους απαθανατίζουν μέσα απο τη δική τους ματιά.

Όλοι οι συντελεστές και τα μοντέλα θα είναι στο Magritte, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια της έκθεσης, απο τις 20:00 το βραδυ με μουσικές επιλογές απο τον fellow hopper!

Η έκθεση θα διαρκέσει ένα μήνα.

Τα πρόσωπα "πίσω" απο την έκθεση

Άννα Ομηρίδη
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Εμπνευστής και δημιουργός του AcrOdance. Performer. Εδώ και 11 χρόνια διδάσκει Ακροβατικό Χορό στο κέντρο της Αθήνας. Έχει συμμετάσχει και διοργανώσει συνέδρια, σεμινάρια, φεστιβάλ, παραστάσεις και άλλα events. Λατρεύει τη δουλειά της και τους μαθητές της κι ένα από τα αγαπημένα της moto είναι πως "δεν υπάρχουν όρια στη βελτίωση".
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.acrodance.gr

Κώστας Κοσμίδης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στις γειτονιές της Νίκαιας και του Πειραιά. Το πάθος του για την φωτογραφία έγινε έρωτας όταν το 2010 αγόρασε την πρώτη του DSLR. Αποφοίτησε το 2012 από το Τμήμα Φωτογραφίας του Πειραϊκού Συνδέσμου με καθηγητή τον Κίμωνα Αξαόπουλο, ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησε σεμινάρια φωτογραφίας μόδας και γυμνού στο "Athens Art Studio". Βελτιώνει την τεχνική του συνεχώς και λατρεύει να παίζει με το φως και την σκιά. Λατρεμένο θέμα του η γυναικεία φιγούρα, ο έρωτας, ο αισθησιασμός και αρκετές φορές η πρόκληση.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.kostaskappa.gr

Γιώργος Σπυρόπουλος
Καθηγητής στο τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Πειραιά. Aσχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία. Από το 2003 έχει συμμετάσχει σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας. Η ματιά του περιλαμβάνει πρόσωπα, χρώματα, αποτύπωση συναισθημάτων και εκφράσεων.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Άρης Βερέμης
Make up artist. Τον τελευταίο χρόνο είναι βοηθός στην ομάδα των αδελφών Αλαφούζων. Έχει συνεργαστεί με το Γιάννη Μαρκετάκη ως βοηθός σε διάφορες δουλειές. Έχει επίσης κάνει body painting σε διαγωνιζόμενους του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, καθώς και πολλές άλλες συνεργασίες σε φωτογραφήσεις και events. Απολαμβάνει τη δουλειά του, καθώς και τα ταξίδια γι' αυτήν σε διάφορα make up events ανά την Ευρώπη, με τα οποία διευρύνει τους καλλιτεχνικούς του ορίζοντες. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από την ομάδα του AcrOdance συμμετείχαν στη φωτογράφηση οι Αίμη Καβελλάρη, Αναστασία Ομηρίδη, Άσπα Οικονόμου, Γιώργος Ομηρίδης, Γιώργος Σπυρόπουλος, Federico Nieto El Gazi, Λήδα Μανθοπούλου και Μαρία-Λουίζα Δημητροπούλου.

Πληροφορίες
Εγκαίνια 28 Σεπτεμβρίου 2012
Ώρα 20:00
Μέχρι 28/10/2012, ώρα 12:30 π.μ.

Magritte
Σωφρονίου 12, Γκάζι
Τηλ.: 21 1184 8824
Magritte Facebook fan page

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: TeeToTuM "Women in R.E.D." @ Myrό Gallery »