Magical Ice Festival

Magical Ice Festival Magical Ice Festival

Η Disney on Ice παρουσιάζει Magical Ice Festival. Από τα παλάτια της Disney κατευθείαν στην Αθήνα! Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον μαγευτικό κόσμο του Μίκυ και της Μίνι μέσα από το Μαγικό Φεστιβάλ Πάγου της Disney on Ice. Υποδεχτείτε τις δυναμικές αδελφές Άννα και Έλσα από την Νο 1 ταινία της Disney όλων των εποχών Ψυχρά κι Ανάποδα (Frozen). Από 10 έως 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ.

Αστραπιαία θα μεταφερθείτε στο χειμερινό τοπίο της βραβευμένης με OSCAR® καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών «Ψυχρά κι Ανάποδα» (Frozen) της Disney για να απολαύσετε την ξεχωριστή εμφάνιση των γαλαζοαίματων αδελφών Άννας και Έλσας˙ παρέα με τον ξεκαρδιστικό χιονάνθρωπο Όλαφ, τον σκληροτράχηλο άνθρωπο των βουνών Κριστόφ και τον πιστό του τάρανδο Σβεν, που θα βρίσκονται στο πλευρό τους καθ όλη την διάρκεια μίας ιστορίας γεμάτης δράση, περιπέτεια, μαγεία και αλησμόνητους ήρωες. Επιπλέον θα απολαύσετε την εντυπωσιακή εμφάνιση του Σεμπάστιαν από την ταινία της Disney «Μικρή Γοργόνα», ο οποίος το έσκασε από το καβούκι του μαζί με την Άριελ και τα έκαναν θάλασσα "Μες στο βυθό"!(Under The Sea) Μπλεχτείτε με τους θορυβώδεις άκακους αγριάνθρωπους από την ταινία «Μαλλιά Κουβάρια» (Tangled) της Disney, όταν τους επισκέπτονται απρόσμενα, η θαρραλέα και ζωηρή Ραπουνζέλ μαζί με τον γοητευτικό σύμμαχό της Φλιν. Και φυσικά από το show δεν θα μπορούσε να λείψει «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». Το Τέρας και οι μαγεμένοι ακόλουθοί του θα σας παρασύρουν σε ένα θεαματικό νούμερο αφιερωμένο στην Μπελ. Μπροστά σας θα ζωντανέψει ένα μαγικό μείγμα των παραμυθένιων βασιλείων της Disney και θα ταξιδέψετε σε έναν ελκυστικό και θαυμαστό κόσμο, που φέρνει η Disney on Ice στην Αθήνα, για πρώτη φορά στο Κλειστό Μπάσκετ του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι.

Η καινούρια και ανατρεπτική παραμυθένια διασκέδαση έφτασε και συνδυάζει κωμικά στιγμιότυπα αγαπημένων ηρώων της Disney, εναλλάσσοντας τις αγαπημένες ιστορίες Πριγκιπισσών, όπως των Άριελ, Ραπουνζέλ και Μπέλ.
Επιπλέον απολαύστε την ξεχωριστή εμφάνιση της Άννας και της Έλσας από την βραβευμένη με OSCAR καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, Ψυχρά κι Ανάποδα (Frozen) της Disney. Θα σας ταξιδέψει μέχρι τα βορειότερα βουνά, σε καιρικές συνθήκες που θυμίζουν αυτές του Έβερεστ, παρέα με τον ξεκαρδιστικό χιονάνθρωπο Όλαφ, τον σκληροτράχηλο Κριστόφ και τον πιστό του τάρανδο Σβέν. Μια ιστορία που βοηθάει τις δύο αδελφές να κατανοήσουν, πως η δύναμη της αγάπης μπορεί να υποτάξει κάθε φόβο.
Όπως δήλωσε η παραγωγός Nicole Feld «Τριάντα χρόνια που κάνουμε παραγωγές Disney on Ice με τη Feld Entertainment, περιμέναμε για μία ταινία σαν το Ψυχρά κι Ανάποδα (Frozen). Το πιο συναρπαστικό κομμάτι είναι να βλέπεις χαρακτήρες όπως της Άννας και της Έλσας να ζωντανεύουν για πρώτη φορά στον πάγο και να περνούν ένα πανίσχυρο και εμπνευσμένο μήνυμα που αντηχεί έντονα στο κοινό: πως η αληθινή αγάπη υπερνικά τα πάντα.»
Το Μαγικό Φεστιβάλ Πάγου της Feld Entertainment, είναι ένα μοναδικό μείγμα περιπέτειας και Πριγκιπικής χάρης˙ γεμάτο δυναμικές χορογραφίες που θα ξεσηκώσουν το κοινό να τραγουδήσει, να χορέψει και να ζητωκραυγάσει μαζί με τους αγαπημένους ήρωες της Disney, καθώς θα επιβιβάζονται ο καθένας για το δικό του επικό ταξίδι. Ο Μίκυ και η Μίνι Μάους καθοδηγούν το κοινό σε έναν ελκυστικό και θαυμαστό κόσμο θαυμάτων, όπου θα συναντήσουν τον Σεμπάστιαν και τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα, από την Μικρή Γοργόνα, τους θορυβώδεις κακοποιούς από το Μαλλιά Κουβάρια και τους τολμηρούς μαγεμένους υπηρέτες από την Πεντάμορφη και το Τέρας.

"Συνδυάζοντας στιγμιότυπα από τις κλασσικές ιστορίες του Disney με τις νεότερες, όπως είναι η ταινία μεγάλου μήκους Ψυχρά κι Ανάποδα (Frozen) καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο διείσδυσης στο κάθε παραμύθι, χρησιμοποιώντας στοιχεία κωμωδίας και μουσικής" δήλωσε η παραγωγός Juliette Feld.
Οι αδελφές και παραγωγοί Nicole και Juliette Feld έχουν ένα μοναδικό ταλέντο. Χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους καταφέρνουν να δημιουργήσουν αυτό το τόσο λαμπερό και φαντασμαγορικό θέαμα πατινάζ.

Patty Vincent (Σκηνοθέτης) – Έχει σκηνοθετήσει πολλά shows της Feld Entertainment στον πάγο, αλλά και στη σκηνή. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται shows όπως: Rockin' Ever After, Dare to Dream και Treasure Trove. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στην Feld Entertainment ως παγοδρόμος πριν από τριάντα ένα χρόνια και έπειτα προάχθηκε στην εταιρία ως Σκηνοθέτης Εξέλιξης Χαρακτήρων για κάθε περιοδεία των παραστάσεων της Disney on Ice. Στη θέση αυτή συνδυάζει ηθοποιούς και χαρακτήρες και στη συνέχεια τους καθοδηγεί ώστε να έχουν τις ιδανικές κινήσεις για την εκάστοτε παραγωγή. Επίσης ήταν βοηθός σκηνοθέτη επί σκηνής στα: Playhouse Disney Live! High School Musical και Summer Celebration.

Jeremy Desmon (συγγραφέας) – Στις δουλειές τουπεριλαμβάνονται τα The Girl in the Frame, If You Give A Mouse A Cookie και άλλα παραμύθια. Επιπλέον παραστάσεις, όπως Ringling Bros. and Barnum Bash, Disney Live και το Mickey's Music Festival. Το 2007 κέρδισε το βραβείο «Kleban» για την εξαιρετική συγγραφή μουσικοθεατρικών βιβλίων. Επίσης έχει πάρει υποτροφία από το Guild's Jonathan Larson για θεατρικούς συγγραφείς.

Cindy Stuart (χορογράφος) – Ήταν υποψήφια τέσσερις φορές από τον επαγγελματικό σύλλογο παγοδρόμων για το 'Βραβείο Χορογράφου της Χρονιάς', ενώ το 2014 ήταν υποψήφια και για το βραβείο Sonja Henie. Σε πολλά projects συνεργάστηκε με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Robin Cousins, όπως επίσης με τους διακεκριμένους Mirai Nagusu, Χue Shen, Hongbo Zhao, Jamie Sale και David Pelletier. Έχει χορογραφήσει πολλές παραγωγές της Disney on Ice, συμπεριλαμβανομένου του Frozen.

Walt Spangler (Σκηνογράφος) - Δημιουργεί σκηνικά σύνολα για το θέατρο, την όπερα, τον χορό και τον πάγο. Έργα του: Το πρόσφατο ανέβασμα στο Broadway του Desire Under The Elms, η Παναμερικανική Περιοδεία του A Christmas Story, Maury Yeston's Tom Sawyer Ballet, Kenneth Lonergan's Medieval Play, η αναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα του Tuck Everlasting The Musical, όπως και η πρεμιέρα στο Πεκίνο του White Snake.

Cynthia Nordstom (Σχεδιάστρια Κοστουμιών) – Έχει σχεδιάσει κοστούμια για περισσότερες από 15 παραστάσεις της Disney. Επίσης έχει σχεδιάσει κοστούμια για τα: Marvel Universe Live! Η Disney on Ice παρουσιάζει την Χώρα της Φαντασίας και το Disney's Phineas and Ferb: The Best LIVE Tour Ever!

Sam Doty (Σχεδιασμός Φωτισμών) – Στο βιογραφικό του καταγράφονται οι φωτισμοί των παραστάσεων: Frozen της Disney on Ice, Disney Live! Mickey's Music Festival, Ringling Bros. and Barnum & Bailey® Presents Barnum Bash℠ and Ringling Bros. and Barnum & Bailey® Presents Super Circus Heroes℠. Από το 2006 επιμελείται και σχεδιάζει τους φωτισμούς για κάθε παραγωγή της Feld Entertainment. Η τεράστια εμπειρία του Doty πάνω στους φωτισμούς των παραστάσεων και η κατανόησή του για τον ρυθμό και την μελωδία παίζει καθοριστικό ρόλο στην ικανότητά του να μεταμορφώνει τη μουσική και την κίνηση σε Φως.

FELD ENTERTAINMENT

Η εταιρία παραγωγής Feld Entertainment κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή live εμπειριών ψυχαγωγίας για την οικογένεια, με τις περιοδείες της να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο αφήνοντας ανεξίτηλες αναμνήσεις σε τριάντα εκατομμύρια θεατές ετησίως. Οι παραγωγές της Feld Entertainment έχουν εμφανιστεί σε περισσότερες από εβδομήντα χώρες, σε έξι ηπείρους και συμπεριλαμβάνουν μεταξύ των άλλων: Ringling Bros. and Barnum & Bailey®, Monster Jam®, Monster Energy Supercross, Nuclear Cowboyz®, AMSOIL Arenacross, Disney On Ice, Disney Live! and Marvel Universe LIVE! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.feldentertainment.com

Πληροφορίες
Η Disney on Ice παρουσιάζει
Magical Ice Festival

Υποδεχτείτε τις δυναμικές αδελφές Άννα και ΄Ελσα
από την Νο 1 ταινία της Disney όλων των εποχών
Ψυχρά κι Ανάποδα (Frozen)

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΑΚΑ
10 -14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Εισιτήρια & Μέρες Παραστάσεων
Ζώνη Α Ζώνη Β Ζώνη Γ Ζώνη Δ Ζώνη Ε
Τετάρτη 10/12 20:00,
Πέμπτη 11/12 20:00,
Παρασκευή 12/12 16:00 29€ 23€ 17€ 12€ 8€
Παρασκευή 12/12 20:00,
Σάββατο 13/12 12:00
Κυριακή 14/12 20:00 33€ 26€ 20€ 15€ 9€
Σάββατο 13/12 16:00 & 20:00,
Κυριακή 14/12 12:00 & 16:00 38€ 30€ 24€ 18€ 10€

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ!
210 8840600| abcd.gr | viva.gr
Καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots & ΙΑΝΟΣ

Θέατρο Badminton
Άλσος Στρατού Γουδή, 157 73, 211 10 10 000, www.abcd.gr

Έκθεση εικόνων

Φωτογραφίες