«Σωτήριον Πάθος»

Σωτήριον Πάθος Σωτήριον Πάθος

Ο πολυχώρος πολιτισμού ''διέλευσις'' φιλοξενεί την θεατρική ομάδα «Φως» και τους συνεργάτες της σε ένα παραστασιακό δρώμενο θρηνητικού χαρακτήρα, με αφήγηση και βυζαντινή ψαλμωδία της Εβδομάδας των Παθών, με τίτλο «Σωτήριον Πάθος». Την Μεγάλη Δευτέρα, 14 Απριλίου2014, στις 22:15.

Θα ακουστούν αποσπάσματα από τη βυζαντινή τραγωδία «Χριστός Πάσχων».

 

 

Συντελεστές:

  • Aλέξανδρος Ζαχαρέας - ηθοποιός
  • Ηλίας Γιουρούκος - ιεροψάλτης
  • Άννα Ματθαίου - κείμενα και απαγγελία
  • Νικολέττα Τζάνη - ηθοποιός
  • Αλεξάνδρα Τσούκη - μουσικός

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
«Σωτήριον Πάθος»

Μεγάλη Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014, ώρα 22:15

Γενική Είσοδος: 7€
Διάρκεια: 90 λεπτά

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr
Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.
*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.