2 Θεατρικές αποκριάτικες βραδιές

Δήμητρα Βλάχου, Μαρία Δερεμπέ, Δημήτρης Βέργαδος Δήμητρα Βλάχου, Μαρία Δερεμπέ, Δημήτρης Βέργαδος

2 Θεατρικές αποκριάτικες βραδιές οργανώνει η Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου & το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 στις 9 μμ. με θέμα «Η Ανακάλυψη της Αμερικής». Επιβιβαστείτε στη θεατρική παράσταση «Το Τρένο των Νεφών» και ζήστε μαζί με τους ηθοποιούς ένα ονειρικό ταξίδι με τρένο στη Λατινική Αμερική.

Φορέστε τη στολή της αρεσκείας σας με θέμα εμπνευσμένο από τη Λατινική Αμερική και ελάτε να νιώσετε και εσείς ένας από τους ρόλους της παράστασης. Ινδιάνοι της Αργεντινής, της Βραζιλίας, του Περού και της Βολιβίας, Ισπανοί και Πορτογάλοι κατακτητές, εξερευνητές, Ίνκας, Μάγια και Αζτέκοι, πρόσωπα διάσημα της ιστορίας της Λατινικής Αμερικής, όπως η Εβίτα Περόν, ο Τσε Γκεβάρα, ο Μπολίβαρ και ό,τι άλλο σχετικό φανταστείτε.
Ανακαλύψτε τη Λατινική Αμερική, νιώστε τα πάθη και τις συγκινήσεις της, ζήστε τη μαγεία της, τραγουδήστε την, κατακτήστε την, δείτε τα χρώματά της μέσα από το γνωστό μυθιστόρημα της Ευγενίας Φακίνου «το Τρένο των Νεφών» που παρουσιάζεται σε θεατρική διασκευή με επιτυχία στα θεατρικά βαγόνια του Τρένου στο Ρουφ.

Μετά την παράσταση στο Wagon Bar σας περιμένει ο Dj για μια latin βραδιά με ποτό και τσιμπολόγημα.

Μαρία Μπαγανά, Δημοσθένης Ελευθεριάδης, Ειρήνη ΑναγνωστοπούλουΜαρία Μπαγανά, Δημοσθένης Ελευθεριάδης, Ειρήνη Αναγνωστοπούλου

Το ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον μαγικού ρεαλισμού επιμελήθηκε η σκηνογράφος Λέλα Ράμογλου σε συνεργασία με τους εικαστικούς Βασίλη Παφίλη και Πένυ Κορρέ, η θεατρική διασκευή είναι της Ειρήνης Αναγνωστοπούλου, η σκηνοθεσία της Τατιάνας Λύγαρη, η μουσική του Μηνά Ι. Αλεξιάδη, τα κοστούμια της Duygu Ozturk, οι χορογραφίες της Mαρίζας Βινιεράτου, οι φωτισμοί της Χρύσας Δαδίτσου και οι μάσκες της Δανάης Κουρέτα.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά) Ειρήνη Αναγνωστοπούλου, Δημήτρης Βέργαδος, Δήμητρα Βλάχου, Μαρία Δερεμπέ, Δημοσθένης Ελευθεριάδης, Ανδρέας Μαριανός, Μαρία Μπαγανά, Προμηθέας Nerattini – Δοκιμάκης, Βαγγέλης Ρόκκος, Άρης Τσαμπαλίκας και ο μουσικός Απόστολος Θεοδοσίου.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
2 Θεατρικές αποκριάτικες βραδιές
με θέμα «Η Ανακάλυψη της Αμερικής»
σ' ένα απρόσμενο ταξίδι με «Το Τρένο των Νεφών»

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου & Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 στις 9 μμ.
Βάζουμε τη μάσκα και το ταξίδι..., βάζετε την καλή διάθεση και τη στολή!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Οι παραστάσεις συνεχίζονται κανονικά κάθε εβδομάδα
από Τετάρτη έως Σάββατο 9.00 μ.μ., απογευματινή Σαββάτου 7.00 μ.μ.
& Κυριακή 8.00 μ.μ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Ολόκληρο 17 ευρώ, φοιτητικό 12 ευρώ
Κάθε Τετάρτη γεν. είσοδος 12 ευρώ
(κατά τη διάρκεια της παράστασης προσφέρεται στους θεατές ένα ποτήρι κρασί)

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΑΝΑ
Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το Τρένο στο Ρουφ»
Σιδηροδρoμικός Σταθμός Ρουφ, επί Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, Προαστιακός Ρουφ, Αθήνα
τηλ: 210 52.98.922
www.totrenostorouf.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες - Κρατήσεις θέσεων
ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ-ΘΕΑΤΡΟ «ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ»
Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως,
Προαστιακός Ρουφ
Τηλ 210-5298922 / 6937-604988
καθημερινά εκτός Δευτέρας 10.00–14.00 & 18.00–22.00
Tickethour
www.tickethour.com, Easypay Τράπεζας Πειραιώς, Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ & 210 8938111

Έκθεση εικόνων

Ειρήνη Αναγνωστοπούλου, Προμηθέας Nerattini-Δοκιμάκης, Μαρία ΜπαγανάΆρης Τσαμπαλίκας, Βαγγέλης Ρόκκος, Ειρήνη Αναγνωστοπούλου
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 'Ο Καραγκιόζης και το καταραμένο φίδι' Forever Tango »

1 σχόλιο

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
  • ID:5496 ΓΙΑΝΝΗΣ Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 15:49 δημοσιεύθηκε από ΓΙΑΝΝΗΣ

    Ενα ταξιδι στο ονειρο στη φαντασια και στη μαγεια της ανθρωπινης υποστασης.
    Καλο ταξιδι.
    (Για σαβ 01 μαρτιου)