Η Θυμωμένη Μπετονιέρα

Η Θυμωμένη Μπετονιέρα Η Θυμωμένη Μπετονιέρα

Το Politheatro παρουσιάζει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 στις 6:00μμ και στις 8:00μμ και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στις 11:30μμ και στις 6:00μμ την μουσική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Δημήτρη Μπασλάμ, "Η Θυμωμένη Μπετονιέρα".

Η αγωνία του σύγχρονου ανθρώπου για το περιβάλλον του, ο χαμένος ελεύθερος χρόνος, ο ασφυκτικός αστικός τρόπος ζωής, η ανεργία, η τεμπελιά, «μετασχηματίζονται» από τον Δημήτρη Μπασλάμ σ' ένα χρωματιστό και απολαυστικό παραμύθι για όλες τις ηλικίες.

  • Δημήτρης Μπασλάμ : Αφήγηση,
  • Γιώργος Νικόπουλος : Τζουράς, Μαντολίνο, Τραγούδι
  • Θανάσης Dzingovic : Κιθάρες, Τραγούδι
  • Ανθή Κύρκου : Τoy Piano, Μελόντικα, Τραγούδι
  • Χρήστος Παππάς : Μπάσο, Τραγούδι

Βιογραφικό σημείωμα Δημήτρη Μπασλάμ

Γεννήθηκα τον Δεκέμβριο του 1967 στη Γερμανία. Στο Ασάφενμπουργκ. Μεγάλωσα στην Έδεσσα. Στα 16 μου, μετά από μια 'πετυχημένη σταδιοδρομία' στα εφηβικά ροκ συγκροτήματα της πόλης, αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρότερα με τη μουσική. Αν και τώρα λειτουργεί ένα εξαιρετικό Ωδείο στην πόλη τότε δυστυχώς δεν υπήρχε ούτε καν ένα μέτριο. Μόνο η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου η οποία δυστυχώς έκλεισε λόγω οικονομικών προβλημάτων έναν μήνα αφότου πήγα εγώ. Μετακινήθηκα λοιπόν στην Θεσσαλονίκη. Εκεί ζω από τότε. Μαθητής σε Ωδείο πρώτα και μετά σιγά σιγά, μέλος κι εγώ της Μουσικής βιομηχανίας της χώρας. Μουσικές σκηνές κάθε είδους, συναυλίες με καλλιτέχνες κάθε είδους, συμμετοχή σαν μουσικός στην εγχώρια δισκογραφία, ενορχηστρώσεις, δισκογραφικές παραγωγές συναυλιών, μουσική για σινεμά, διδασκαλία στο τμήμα παραδοσιακής και λαικής τέχνης μουσικής στην Άρτα είναι μερικά από αυτά που κάνω ακόμα και σήμερα. Παράλληλα γράφω. Παραμύθια για παιδιά. Γράφω μουσική και στίχους με αφετηρία τα παιδιά. Ο Γαργαλιστής, ο Αγησίλαος, τα Μουστοκούλουρα, το Λέω να πετάξω, η Θυμωμένη Μπετονιέρα και τα παπούτσια του Βαρύτονου είναι αυτά που έχουν εκδοθεί και ελπίζω να είμαι μόνον στην αρχή.

 

Πληροφορίες
Η Θυμωμένη Μπετονιέρα
του Δημήτρη Μπασλάμ

Οι παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 στις 6:00μμ και στις 8:00μμ και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στις 11:30πμ και στις 6:00 μμ
στην αίθουσα 1 του ΠΟΛΥΘΕΑΜΑΤΟΣ

Γενική είσοδος 7 ευρώ
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλ. 2651003492 – 6955416236
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.politheatro.blogspot.com

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 3, Τ.Κ. 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλέφωνα: 2651003492- 6955416236
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.