Η θεατρική ομάδα ‘‘Σοίστρο’’: "Μετά από Όνειρο"

Η θεατρική ομάδα ''Σοίστρο'' παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό, με το έργο «ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΟ», στο θέατρο Βυρσοδεψείο το τριήμερο 5, 6 και 7 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ.

Λίγα λόγια για το έργο:

Βρεθήκαμε κοντά στον πιο καίριο και σαφή λογοτεχνικό φορέα ζωής, τη Δημοτική μας Ποίηση, θέλοντας να θυμηθούμε και να ξανασυναντήσουμε τον κύκλο της ζωής μας. Αυτό βιώνουμε επί σκηνής, μέσα από την πλαστικότητα των σωμάτων, τους ζωντανούς ήχους των μουσικών οργάνων και την αρτιότητα του λόγου.
Πίσω από κάθε δημοτικό τραγούδι – ποίημα, βρίσκεται ένας ανώνυμος δημιουργός, που χωρίς να έχει τη φιλοδοξία της ατομικής προβολής, εκφράζει και απηχεί την ψυχική κατάσταση και τα συναισθήματα των συμπολιτών, του γένους, της φυλής του. Οι αποδέκτες με τη σειρά τους, σε κάθε εποχή, προσθαφαιρούν οτιδήποτε δεν ταιριάζει στην ψυχοσύνθεσή ή στις κοινωνικές συνθήκες διαβίωσης τους.
Για εμάς, κάθε παραλογή είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτούσιο έργο. Κάθε λιανοτράγουδο είναι μια άρτια φράση επαναπροσδιορισμού του είναι μας. Κάθε μύθος μια παλιά ιστορία – πρόταση για καινούργια περιπέτεια. Ένα παραμύθι παρμένο απ' τα παλιά προορισμένο να μας ξυπνήσει μνήμες σημερινές. Μακάρι αυτές να αποτελέσουν την ανάγκη να φτιάξει ο καθένας μας το δικό του παραμύθι!

Ομάδα: ''Σοίστρον''
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Αδάμ
Κείμενα: από τη Δημοτική μας Ποίηση
Χορογραφίες: Φαίδρα Σούτου
Σκηνικά - Κοστούμια: Ευαγγελία Θεριανού
Μουσική: Νίκος Ψαριανός
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Οργάνωση Παραγωγής: Δήμητρα Φράντζιου
Παίζουν: Ντίνα Μιχαϊλίδη, Χρήστος Νικολάου, Φαίδρα Σούτου, Γιώργος Σταυριανός, Ελένη Υφαντή, Νίκος Ψαριανός.