«Αναφορά» του Φρανς Κάφκα

«Αναφορά» του Φρανς Κάφκα «Αναφορά» του Φρανς Κάφκα

To Politheatro φιλοξενεί για δύο μόνο παραστάσεις το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2013, στις 9.15 μμ την θεατρική ομάδα Roswitha στο δραματοποιημένο μονόλογο βασισμένο στο διήγημα του Φρανς Κάφκα, «Αναφορά».

Η θεατρική ομάδα Roswitha μετά την παράσταση «Μία Εκδοχή», που παρουσιάστηκε αρχικά στο Συνεργείο και έπειτα στο Θεάτρο Φούρνος, στον Ε.Κ.Χ. Νosotros, στο Φεστιβάλ κωμωδίας Ξάνθης και στο Βερολίνο στα πλαίσια του φεστιβάλ "KrisenFest", παρουσιάζει την «Αναφορά». Έναν μονόλογο βασισμένο στο διήγημα του Φ. Κάφκα «Αναφορά σε μια Ακαδημία». Ένας άλλοτε πίθηκος παρουσιάζει την πορεία της ζωής του: πώς από πίθηκος έγινε άνθρωπος. Το ερώτημα που τίθεται στο κείμενο, διέξοδος ή ελευθερία και το κατα πόσο το άτομο μπορεί το ίδιο να ορίσει τον εαυτό του είναι τα βασικά στοιχεία με τα οποία καταπιάνεται η ομάδα σε αυτήν την παράσταση.

«Αναφορά» του Φρανς Κάφκα

  • Σκηνοθεσία : Δανάη Σπηλιώτη
  • Παίζει: Θοδωρής Σκυφτούλης
  • Σκηνικά : Χριστίνα Αγγελοπούλου

 

Πληροφορίες

«Αναφορά»
του Φρανς Κάφκα

Οι παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 στις 9:15μμ το βράδυ στην αίθουσα 2 του ΠΟΛΥΘΕΑΜΑΤΟΣ

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ και 5 ευρώ για φοιτητές και ανέργους

Διάρκεια: 60'

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλ. 2651003492 – 6955416236
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.politheatro.blogspot.com

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 3, Τ.Κ. 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλέφωνα: 2651003492- 6955416236
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.