Έγκλημα στη Negromikele: Το μυστήριο του ΜΠΑΝΤ ΜΙΝΓΚΤΟΝ/ NON SENSE

Η θεατρική ομάδα NON S E N S E έρχεται να δώσει τη δική της εκδοχή γύρω από ένα παράξενο έγκλημα ...και προσκαλεί το κοινό σ' ένα δείπνο μετά φόνου!
Το «ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ NEGROMIKELE: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤ ΜΙΝΓΚΤΟΝ», είναι μια μαύρη κωμωδία μυστηρίου εμπνευσμένη από την κινηματογραφική ταινία "Murder by death", του Neil Simon, χαρακτηριστική του είδους «whodunnit?». Η παράσταση εισάγει τον θεατή σε μια ατμόσφαιρα αστυνομικού θρίλερ, ενώ ταυτόχρονα την αποδομεί μέσα από το ανατρεπτικό της χιούμορ.
nonsense1Ένας εκκεντρικός εκατομμυριούχος καταφέρνει να συγκεντρώσει στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο του, τους 5 δημοφιλέστερους ντετέκτιβ της εποχής, προσκαλώντας τους σε ένα δείπνο μετά φόνου.
Η πρόσκληση γίνεται ακόμα πιο δελεαστική και δύσκολο να την αρνηθούν μια και περιλαμβάνει έναν τυφλό μπάτλερ, μια κωφάλαλη μαγείρισσα, ουρλιαχτά, πόρτες που τρίζουν, μυστικά περάσματα και πιο πολλές διαστρεβλώσεις από όσες μπορεί να αντέξει μια πλοκή.
Το σχέδιο έχει ως εξής, στις 9.45 ακριβώς θα σερβιριστεί το δείπνο και τα μεσάνυχτα θα γίνει ένας φόνος. Ο σατανικός και ιδιόρρυθμος οικοδεσπότης προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον εξιχνιάσει το έγκλημα και μετά εξαφανίζεται!
Θα καταφέρουν οι 5 ντετέκτιβ, τα 5 πιο δυνατά μυαλά, να λύσουν το γρίφο και να αποδείξουν ότι είναι πιο πανούργοι από τον «εγκέφαλο» που έστησε το περίτεχνο σκηνικό αυτού του εγκλήματος;
Η σύνθετη υπόθεση, οι συνεχείς ανατροπές και η πολυπλοκότητα των στοιχείων είναι κομμάτια του παζλ που δυναμώνουν το ενδιαφέρον του θεατή και τον ωθούν να μπει στην ιστορία και να τη ζήσει. Η πλοκή μας δίνει, ένα πνευματώδες έργο μυστηρίου , ένα κωμικό θρίλερ, την απόλυτη παρωδία.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
(με... διαβολική σειρά)
Ελισσαίος Βλάχος
Αντώνης Ιορδάνου
Λάμπρος Παπαγεωργίου
Ιουλία Ριζοπούλου
Μαρία Ροβάκη
Έλενα Ρουμελιώτη
Αλκμήνη Σταθάτου
Κώστας Τζαφέρης

Αφηγητής: Γιώργος Πυρπασόπουλος

Συντελεστές:
  • Προσαρμογή κειμένου-σκηνοθεσία: Ιουλία Ριζοπούλου, Λάμπρος Παπαγεωργίου
  • Σκηνικά: Φοίβος Παντελίδης
  • Κοστούμια: Μάνος Ανδρέου
  • Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
  • Σχεδιασμός επικοινωνιακού υλικού: Δικαίος Χατζηπλής
  • Χορογραφίες: Ζωή Χατζηαντωνίου, Κατερίνα Αλεξανδράκη
  • Επιμέλεια κίνησης: Κωνσταντίνος Καρβουνιάρης
Παραγωγή: ΞΑΝΘΙΑΣ Α.Μ.Κ.Ε.
Πληροφορίες
Έγκλημα στη Negromikele: Το μυστήριο του ΜΠΑΝΤ ΜΙΝΓΚΤΟΝ/ NON SENSE
Εσείς έχετε κάνει κράτηση για... ΦΟΝΟ;

BADMINTON Backstage theater festival
29/2 έως 18/3 (Εκτός Δευτέρας και Τρίτης)

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15 ευρώ, φοιτητικό 9 ευρώ
Έναρξη: 21:15
Προπώληση: public, metropolis, forthnet, viva.gr, ticketnet.gr, 210 8840600
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "Χαίρε Νύμφη" «Kάποιος θα' ρθει» στο Βρυσάκι »