«Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια: Ψάχνοντας την Πόλη των Χαμένων Παιχνιδιών»

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς έρχεται ζωντανά με όλους τους φίλους της, για μια μοναδική θεατρική παράσταση!
Η Ντόρα και όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες ζωντανεύουν στη σκηνή του Θεάτρου Badminton μαγεύοντας μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειες, το χιούμορ και τις σκανδαλιές τους!
Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μαζί με την Ντόρα και την παρέα της, τα παιδιά θα μάθουν να εξερευνούν, να επικοινωνούν, να ξεπερνούν εμπόδια, να λύνουν παζλ και να ανακαλύπτουν έναν διαφορετικό και συναρπαστικό κόσμο, ενώ διασκεδάζουν!
Η ζωντανή παράσταση του Nickelodeon «Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια: Ψάχνοντας την Πόλη των Χαμένων Παιχνιδιών» είναι μια διαδραστική παράσταση που οδηγεί την Ντόρα, την εφτάχρονη δίγλωσση Λατίνα ηρωίδα, τον Μπουτς το μαϊμουδάκι, τον Ντιέγκο, τον Τίκο τον Σκίουρο, την Ίσα το Ιγκουάνα, τον Μπένυ τον Ταύρο και όλους τους φίλους τους σε μια διασκεδαστική περιπέτεια.

Με τη βοήθεια του κοινού, η Ντόρα και οι γενναίοι φίλοι της, χρησιμοποιούν τις μουσικές, γλωσσικές και μαθηματικές τους ικανότητες για να περιηγηθούν στην «αριθμοπυραμίδα», στην «ανακατεμένη ζούγκλα» και άλλες τοποθεσίες, με στόχο να βρουν το χαμένο αρκουδάκι της Ντόρα, τον Οσίτο, στην Πόλη των Χαμένων Παιχνιδιών. Όπως είναι βεβαίως αναμενόμενο, η Ντόρα δεν θα αργήσει να οδηγήσει το νεαρό κοινό στην επιτυχή έκβαση αυτής της διασκεδαστικής και διαδραστικής αποστολής.

Θεαματικά κοστούμια, φανταστικά σκηνικά, υπέροχη μουσική και διασκεδαστικοί διάλογοι δημιουργούν μια παράσταση που θα απολαύσει όλη η οικογένεια!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Σχετικά με το Nickelodeon:
Το Nickelodeon, που διανύει τον 32ο χρόνο του, είναι το νούμερο ένα ψυχαγωγικό brand για παιδιά. Έχει χτίσει μία ποικιλόμορφη επιχείρηση παγκοσμίως, βάζοντας τα παιδιά «πάντα πρώτα», σε οτιδήποτε δημιουργεί! Η εταιρεία περιλαμβάνει τηλεοπτικά προγράμματα και παραγωγές στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλον τον κόσμο, καταναλωτικά προϊόντα, διαδικτυακές υπηρεσίες, υπηρεσίες αναψυχής, βιβλία και ταινίες. Το τηλεοπτικό δίκτυο Nickelodeon U.S. παρακολουθείται από περισσότερα από 100 εκατομμύρια νοικοκυριά, ενώ βάσει μετρήσεων είναι το νούμερο ένα καλωδιακό δίκτυο, δεκαέξι (16) συνεχόμενα χρόνια.
Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό, επισκεφθείτε το www.nickpress.com.
Το Nickelodeon και όλοι οι σχετικοί τίτλοι, οι χαρακτήρες και τα λογότυπα αποτελούν νομίμως καταχωρημένα σήματα της Viacom Inc. (NYSE: VIA, VIA.B)

Η Παράσταση NICKELODEON «Ντόρα Η Μικρή Εξερευνήτρια: Ψάχνοντας την Πόλη των Χαμένων Παιχνιδιών» είναι μια παραγωγή της Theatrical Management Group και παρουσιάζεται σε συνεργασία με την ADAM PRODUCTIONS.
Πληροφορίες
«Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια: Ψάχνοντας την Πόλη των Χαμένων Παιχνιδιών»
NICKELODEON
ΝΤΟΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012
ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ZΩΝΗ Α: 25€
ΖΩΝΗ Β: 20€
ΖΩΝΗ Γ: 15€
ΖΩΝΗ Δ: 10€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ VIP (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΟΝ ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ): 35€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON, www.ticketnet.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
WE promotion, Κηφισίας 118Α, τηλ. 210-6980044, www.wepromotion.gr
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: www.wepromotion.gr/press
Βαγγέλης Περάκης, τηλ. 6972858515 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αννίτα Δαμάσχη, τηλ. 6977333222 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γιώργος Εριτσίδης, τηλ. 6932440622, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: Παρασκευή 30/12 για Κυριακή 1/1/2012!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ SOLD OUT ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, Η ΝΤΟΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ NICKELODEON, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON ΓΙΑ 8 EXTRA ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Σάββατο 14/1 16:00 & 19:00
Κυριακή 15/1 12:00 & 16:00
Σάββατο 21/1 16:00
Κυριακή 22/1 12:00
Σάββατο 28/1 16:00
Κυριακή 29/1 12:00