«Τα Παιδιά Πάνε Σινεμά eco» στο θεατρο Κατράκειο της Νίκαιας

«Τα Παιδιά Πάνε Σινεμά eco» «Τα Παιδιά Πάνε Σινεμά eco»

Το τρίτο φεστιβάλ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΣΙΝΕΜΑ» θα πραγματοποιηθεί στο Κατράκειο Θέατρο από την Tετάρτη 17 Ιουνίου έως την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015. Ένας θεσμός που έχει προσελκύσει σε όλη τη διάρκειά του πάνω από 100.000 οικογένειες, στις οποίες έδωσε την ευκαιρία να προσφέρουν στα παιδιά τους με ελεύθερη είσοδο τη δυνατότητα να παίξουν σε έναν από τους μεγαλύτερους οργανωμένους παιδότοπους, να παρακολουθήσουν κινηματογράφο, θέατρο, μαριονέτες άλλα και να συμμετέχουν σε εργαστήρια μαθαίνοντας την αξία της δημιουργίας μέσα από το παιχνίδι.

Το θέμα του φετινού φεστιβάλ είναι η Οικολογία και γι’ αυτό ονομάζεται «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΣΙΝΕΜΑ eco». Στόχος είναι να μεταδώσει στους μικρούς μας φίλους αλλά και αυριανούς πολίτες το σημαντικό νόημα της Οικολογίας και της Ανακύκλωσης. Όλα τα παιχνίδια, τα εργαστήρια, οι ταινίες που θα παρουσιαστούν, τα θεατρικά δρώμενα και το κουκλοθέατρο είναι προσαρμοσμένα ώστε το παιδί να αντιληφθεί τη σημαντικότητα της Οικολογίας και πώς ο τρόπος ζωής μας παίζει σημαντικό ρόλο στο Περιβάλλον. Το μήνυμα που πρέπει να πάρει κάθε παιδί είναι ότι η Γη δε μας ανήκει και έχουμε χρέος να την παραδώσουμε και στις επόμενες γενιές στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, να τη σεβόμαστε και να την αγαπάμε, όπως σεβόμαστε και αγαπάμε το ίδιο μας το σπίτι.

Ακόμη, στο Κατράκειο θέατρο θα πραγματοποιηθούν ‘ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΑΣΕΙΣ’ από τον ΟΤΕ & την COSMOTE.
Στο χώρο θα υπάρχει και ειδικό parking ποδηλάτων.

Τις προηγούμενες χρονιές σε συνεργασία με το Δήμο Νίκαιας –Ρέντη μαζεύτηκαν τρόφιμα και ρούχα για οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Το φετινό ανταλλακτικό εισιτήριο είναι ανακυκλώσιμα προϊόντα βοηθώντας έτσι το πλανήτη, το σπίτι όλων μας..!

17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΣΤΙΣ 20.00 ΟΙ ΧΑΝΑ ΖΟΟ LIVE

Οι XANA ZOO έρχονται για μια μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Κατρακείου.
Ελάτε να χορέψετε και να τραγουδήσετε την Καμήλα, τον Σκαντζόχοιρο, την Κατσίκα, τον Φαταούλα, τον Αστακό και όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη.

18-21 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Πέμπτη 18 Ιουνίου 21.00
«ΕΝΑΣ ΣΚΙΟΥΡΟΣ SUPER ΗΡΩΑΣ»

Παρασκευή 19 Ιουνίου 21.00
«ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΚΑΡΑΚΗΣ Η ΤΑΙΝΙΑ»

Σάββατο 20 Ιουνίου 21.00
«ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ»

Κυριακή 21 Ιουνίου 21.00
«ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ»

Πληροφορίες
«Τα Παιδιά Πάνε Σινεμά eco»
στο θεατρο Κατράκειο της Νίκαιας

Από την Tετάρτη 17 Ιουνίου έως την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015
17-21 Ιουνίου 18:00-21:00

Παραστάσεις Θέατρο Σκιών από το Θίασο Αθανασίου κάθε βράδυ / Θεατρικές Παραστάσεις / Face painting / Παιχνίδι με τα ΦΟΥΣΚΩΤΑ / BUNGEE TRAMPOLINE ελεύθερα για όλους!

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με τη βοήθεια και των οικολογικών & ανακύκλωσης εταιριών και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη.
Οι δραστηριότητες θα ξεκινάνε κάθε μέρα από τις 18.00

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκθεση εικόνων