Serata con VioTrio

Μια μοναδική μουσική εμπειρία εγχόρδων!
Ο Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις» φιλοξενεί τo τρίο εγχόρδων "VioTrio" σε μία μοναδικής ομορφιάς βραδιά κλασσικής μουσικής -ένας ιδιαίτερος συνδυασμός ήχων και χρωμάτων.

Η ισορροπία του ήχου ενός τρίο εγχόρδων, αποτελούμενου από ένα βιολί, μια βιόλα και ένα βιολοντσέλο, οφείλεται στο αρμονικό δέσιμο των τριών οργάνων της ίδιας οικογένειας. Είναι ίσως, το πιο αγαπημένο είδος μουσικής δωματίου, τόσο από τους συνθέτες, όσο και από τους μουσικόφιλους και κυριαρχεί στη μουσική δωματίου από τον 18ο αιώνα ως τις μέρες μας.

Σολίστ:
Luminita Anca Macavei: βιολί
Σταύρος Παργινός: βιολοντσέλο
Elizabeth Schaefer: βιόλα
Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013, ώρα 21:00
Είσοδος: 10€, 7€ φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.