«Μάτια μου η Ελλάδα»

Τα ελληνικά μουσεία, είναι η κληρονομιά μας, η μνήμη, η σύνδεση με την γλώσσα τον πολιτισμό μας. Η Λίνα Νικολακοπούλου επέλεξε τους ανοιχτούς, αλλά και κλειστούς χώρους των μουσείων, για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της, καθώς και γνωστά τραγούδια του ευρύτερου ελληνικού ρεπερτορίου.

Στις 21 Αυγούστου, την βραδιά που πρωταγωνιστεί η ωραιότερη πανσέληνος του χρόνου, η Λίνα Νικολακοπούλου και η Αργυρώ Καπαρού θα βρίσκονται στο Νομισματικό Μουσείο και θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια.

Συναυλία στο Νομισματικό Μουσείο
Πανσέληνος Αυγούστου 21 Αυγούστου 2013
Στις 9:00 μ.μ.

Ερμηνεύτρια
Αργυρώ Καπαρο

Συνοδεύουν οι μουσικοί:
Γιάννης Τσόλκας πιάνο
Παναγιώτης Τσεβάς ακορντεόν
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λίνα Νικολακοπούλου

Info:
Νομισματικό Μουσείο | Πανεπιστημίου 12, Αθήνα | 210 3610067
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Nomismatiko Mouseio Garden
Επικοινωνία- Προβολή στα ΜΜΕ
Χαρά Ζούμα Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γκέλυ Σταμπουλή Μ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.