Η «Αποβάθρα» του Τρένου στο Ρουφ… το πιο καλλιτεχνικό στέκι του καλοκαιριού!

Η «Αποβάθρα» του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ, στην οποία σταθμεύει πάνω από 15 χρόνια η καλλιτεχνική αμαξοστοιχία το Τρένο στο Ρουφ, ανοίγει και φέτος το καλοκαίρι και προσκαλεί τους Αθηναίους σε βραδιές γεμάτες ήχους, εικόνες και αναπάντεχα happenings!

Μουσικοί, ηθοποιοί, χορευτές, εικαστικοί, τραγουδιστές, street artists ζωντανεύουν με το κέφι και το πάθος τους το πιο δροσερό και ατμοσφαιρικό σημείο της πόλης με μουσικά live, εκθέσεις και προβολές ταινιών.

Την ώρα του δειλινού συνοδέψτε με live σαξόφωνο τον καφέ ή το κοκταίηλ σας, περιηγηθείτε στις εικαστικές εκθέσεις, παραγγείλετε το φαγητό σας και αργότερα απολαύστε live τις αγαπημένες σας μουσικές. Παλιοί και νέοι φίλοι του Τρένου, όπως ο Βασίλης Γισδάκης, η Καίτη Κουλιά, η Μόρφω Τσαϊρέλη, η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή, ο Σταύρος Παπασταύρου, η Γεωργία Βεληβασάκη, «ψαγμένα» μουσικά συγκροτήματα της jazz, rock και ethnic μουσικής σκηνής αλλά και προβολές σπάνιων βωβών ταινιών με live soundtrack θα δώσουν μια άλλη αίσθηση στα καλοκαιρινά βράδια σας. 

STROVILI Live 15.06.2013

Η «Αποβάθρα» λειτουργεί από 8.00 μ.μ.
Ώρα έναρξης για μουσικά live 9.30 μ.μ. με γενική είσοδο 5 €
Μπύρα 4 € / Ποτό 6,5 € / Φαγητό από € 12
Κλειστά Κυριακή & Δευτέρα
ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ PARKING
 
Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ
επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως - Προαστιακός Ρουφ
(10΄ με τα πόδια από το στάση Μετρό «Κεραμεικός»)
τηλ: 210-5298922
www.totrenostorouf.gr