Performance PUZZLE

Η Μαρία Λάλου και η ομάδα PUZZLE παρουσιάζουν την performance PUZZLE στον πολιτιστικό χώρο Frown.

H πραγματική δύναμη του θεάτρου είναι αδιαχώριστη από την αναπαράσταση της εξουσίας του θεάτρου, ακόμη και αν αυτή είναι μία κριτική αναπαρασταση. Aναφορές του Deleuze στο 'on less manifesto'.

Tο σεμινάριο / performance Puzzle θα λάβει χώρα ως μια εμπειρία βασισμένη στη "λογική", την αφύπνιση των καθρεπτικών νευρώνων του εγκεφάλου και την ανάπτυξη της διορατικής σκέψης.

Στις 3/ 5/ 7/ 9/ 10/ 12 Δεκεμβρίου και μέσα σε 24 ενεργές ώρες, η ομάδα Puzzle, θα εξετάσει στα πλαίσια του σεμιναρίου το πώς η αλληλεπίδραση με το χώρο μπορεί να αναπτύξει χρονική ακολουθία και ενδοατομική σχέση, επικεντρώνοντας την προσοχή στις οδούς επικοινωνίας ή δυσεπικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια της performance στις 14/ 15/ 16 Δεκεμβρίου κι ενώ η ομάδα PUZZLE συνεχίζει να διαμορφώνει διαρκώς το πεδίο συνείδησης, o θεατής θα έχει την ευκαιρία να βιώσει μια αρχιτεκτονική αναπαράσταση της "σάρωσης του εγκεφάλου" μέσω της διάσπασης και "αναδιάρθρωσης" τόσο της εικόνας όσο και του λόγου.

puzzle group:

Κατερίνα Δρακοπούλου, Μάρω Ζαχαρογιάννη

Διεύθυνση: Αγ. Ελεούσης 14 και Πρωτογένους, Μοναστηράκι,
Ημερομηνία: 14/ 15/ 16 Δεκεμβρίου 2012, 21.00
Είσοδος: 5€
Πληροφορίες στο +30 210 3253668 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ετικέτες