Ο Ιδεότοπος συναντά τον ζωγράφο Θανάση Μακρή στο Μουσείο Φρυσίρα

Ο Ιδεότοπος ΜΚΟ στα πλαίσια της σειράς των εκδηλώσεων με τίτλο ΠΕΡΙ ΖΩΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ οργανώνει συνάντηση με τον ζωγράφο Θανάση Μακρή στο Μουσείο Φρυσίρα στην Πλάκα (Μονής Αστερίου 3) το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 στις 11.30.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν την έκθεση, η οποία είναι μια αναδρομή με έργα του Θανάση Μακρή, έχοντας ένα πλήρες αποτύπωμα της μακρόχρονης ζωγραφικής πορείας του.

frisiras5

Ταυτόχρονα θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν τον καλλιτέχνη να τους αναλύει τον λόγο, την έμπνευση και τις συνθήκες που το έργο δημιουργήθηκε και να συνομιλήσουν μαζί του για τον τρόπο που η ζωγραφική επηρέασε και επηρεάζει την φιλοσοφία του, την καθημερινότητά του και κατά συνέπεια τον ίδιο.

frisiras1

Λόγω της φύσης της εκδήλωσης ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος (25 άτομα). Για τον λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

Για την συμμετοχή σας τηλεφωνήστε στο 6971887372 εργάσιμες ημέρες από 09.00 έως 16.00 ή στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κόστος συμμετοχής 10 Ευρώ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η είσοδος στο μουσείο.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ