Παζάρι βιβλίου 2011

Το καθιερωμένο Παζάρι Βιβλίου, μία καταξιωμένη έκθεση βιβλίου, διαφορετική από τις συνηθισμένες, μία μεγάλη Γιορτή γνωριμίας με το ?Βιβλίο, η οποία εφέτος συνδιοργανώνεται από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ (Σ.ΕΚ.Β.) και το του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.), υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

Από την Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, για είκοσι ημέρες, έως και την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, πραγματοποιείται το γνωστό και καθιερωμένο, πλέον, μεγαλύτερο Παζάρι Βιβλίου, η μεγαλύτερη και πλέον οργανωμένη εκποίηση βιβλίου στην Ελλάδα.

Σ? ένα τεράστιο, καλαίσθητο και λειτουργικό περίπτερο (1.000 τ.μ.), ενιαίο για όλους τους εκδότες, εκτίθενται 500.000 χιλιάδες αξιόλογα και, εν πολλοίς, σπάνια βιβλία.

Οι Έλληνες εκδότες, άνοιξαν, για μία ακόμη φορά, τις αποθήκες τους και προσφέρουν βιβλία όλων των ειδών, με περισσότερο από 70% έκπτωση.

Οι τιμές θα σας εκπλήξουν: θα βρείτε βιβλία και με 0,50 μόνο ευρώ!

Έτσι, οι ευκαιρίες για τους φίλους του Βιβλίου είναι μεγάλες. Στο Παζάρι Βιβλίου της Κλαυθμώνος, οι βιβλιόφιλοι, κάθε ηλικίας, μπορούν να προμηθευτούν αποδεδειγμένα φτηνά, αλλά αξιόλογα και, εν πολλοίς, σπάνια βιβλία. Γιατί όλοι πιστεύουμε ότι το Βιβλίο δεν παλιώνει. Το Βιβλίο είναι πάντα θησαυρός, όποια κι αν είναι η ημερομηνία της έκδοσής του.

Ας επισκεφθούμε, λοιπόν, αυτό το νέο Παζάρι Βιβλίου 2011, συνδυάζοντας και έναν μικρό περίπατο στο ιστορικό κέντρο της πόλης, συντροφιά πάντα με τη γνώση από τον μαγευτικό κόσμο του Βιβλίου, με το σύνθημα: «Υιοθετήστε ένα βιβλίο, πρέπει να ζήσει!».

Το Παζάρι Βιβλίου 2011, 21 Ιανουαρίου έως 9 Φεβρουαρίου 2011, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:45 το βράδυ.

Info:

Χώρος: Πλατεία Κλαυθμώνος, Αθήνα

Ημερομηνία: Από Παρασκευή 21 Ιανουαρίου έως 9 Φεβρουαρίου 2011

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-21:45