Artspot.gr New Year Party!

Το artspot.gr, η μεγαλύτερη κοινότητα Ελλήνων δημιουργών θα πραγματοποιήσει πάρτυ τα ξημερώματα της 1 Ιανουαρίου 2010! Η πρόσκληση ειναι ανοικτή για όλους, μέλη της ιστοσελίδας, φίλους και λοιπούς υποστηρικτές με μόνο σκοπό να διασκεδάσουνε όλοι κάτω από την ομπρέλα της κοινότητας στον πολυχώρο Pandou.

Για να λειτουργήσει επιτυχημένα η εκδήλωση κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη Guest List (Λίστας παρευρισκομένων) και στην οποία μπορούν όλοι να συμμετέχουν στέλνοντας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας τον ακριβή αριθμό των ατόμων και τα στοιχεία τους. Ο λόγος είναι γιατί πάνω απ' όλα θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρχει περισσότερος κόσμος από αυτόν που πραγματικά μπορεί να υποστηρίξει ο χώρος.

Το bar θα ειναι ανοικτό (Open bar) και το DJ set μας θα περιέχει swing, soul, funk, disco, house και rock επιλογές σε καταιγιστικους χορευτικούς ρυθμούς!

Με την παρουσία σας, αυτόματα κερδίζετε μια θέση στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια νύχτα στις 05.00 και θα περιλαμβάνει ως μεγάλο δώρο ένα Σαββατοκύριακο στα Καλάβρυτα, σε σουίτα ενός πέρα για πέρα καλλιτεχνικού ξενώνα!

Ας το γιορτάσουμε παρέα φέτος! Ο χώρος ειναι εκπληκτικός, ο κόσμος θα ειναι ελεγχόμενος, τα ποτά άφθονα και οι μουσικές...με την εγγύηση του Artspot Radio. H επιστροφή σας τις πρώτες πρωινές ώρες μπορεί να εξασφαλιστεί και απο το Metro που βρίσκεται μόλις 3 λεπτά απο τον Πολυχώρο.

Πληροφορίες:

Πότε; 1 Ιανουαρίου 2010 - Ωρα: 01.30
Πού; Πολυχώρος Pandou, Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή ( www.pandou.gr )
Πόσο; Το κόστος του open Bar (απεριόριστη κατανάλωση ποτού) είναι 30?/άτομο

Δηλώσεις Συμμετοχών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ( Γ.Δρακάκης - Α. Αμπάβη )
Facebook link: http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=203895190628&ref=ts