Έναρξη MUSICAL THEATRE στο New York Acting Studio (NYAS)

Το ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ είναι Δωρεάν μάθημα γνωριμίας με τους ενδιαφερομένους «Βe a triple threat» - Τραγούδι! Χορός! Υποκριτική!! Η παράσταση είναι ο σκοπός μας!
Έναρξη MUSICAL THEATRE στο New York Acting Studio (NYAS)
Από Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, ώρα 15:00 - 18:00

Φέρτε μας τα αγαπημένα σας τραγούδια από Μιούζικαλ και φτάστε στο επίπεδο επαγγελματία!
Λειτουργούν δύο (2) Τμήματα, αρχαρίων και προχωρημένων.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ: κάθε Παρασκευή 17:00- 20:00, & κάθε Σάββατο 15:00- 18:00, αναλόγως επιπέδου.
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ: Cindi Trent, Πέννη Ρίζου, Νίκος Κατής

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν το συντομότερο email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με το όνομά τους, απαραιτήτως κινητό τηλέφωνο για επικοινωνία, και να μας ενημερώσουν εάν είναι αρχάριοι ή προχωρημένοι στο τραγούδι ή/και τον χορό.

Εάν ενδιαφέρεστε για διαφορετικές ώρες και ημέρες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για νέα τμήματα που θα δημιουργηθούν.

Έναρξη MUSICAL THEATRE στο New York Acting Studio (NYAS)
Από Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, ώρα 15:00 - 18:00
Διάρκεια: Τα τμήματα διαρκούν είτε 3 μήνες, είτε ένα διδακτικό έτος.
Εάν εγγραφούν 2 άτομα μαζί, το β' άτομο έχει 20% έκπτωση.
Ειδικές τιμές για ανέργους.
Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε και ξεχωριστά μαθήματα επιλογής: jazz dance, κλακέτες (tap dance), υποκριτική.

NYAS

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

Η δομή του μουσικού θεάτρου είναι η σύνθεση του τραγουδιού, του χορού και της ερμηνείας.
Στο Μάθημα διδάσκονται:
• Κινησιολογικές και φωνητικές τεχνικές, ανάλυση κειμένου και χαρακτήρων, διάφοροι χοροί, ποικίλα στυλ.
• Ανάπτυξη της φαντασίας, αυθορμητισμού και προσδιορισμός των στοιχείων της κίνησης (χώρος, χρόνος, δυναμικές).
• Ανάπτυξη δεξιοτήτων και τεχνικών στη φωνή, το τραγούδι, το χορό και την υποκριτική (η σύνθεση των οποίων δημιουργούν το μουσικό θέατρο).
• Κινησιολογικές και φωνητικές τεχνικές, ανάλυση κειμένου και χαρακτήρων, διάφοροι χοροί, ποικίλα στυλ/φόρμες.
• Ανάπτυξη μουσικότητας (ρυθμός, αρμονία).
• Προσδιορισμός των στοιχείων της κίνησης (χώρος, χρόνος, δυναμικές).
• Ανακάλυψη και ανάπτυξη των θεμελιωδών στοιχείων του Performing (χαλάρωση, φυσική κατάσταση, ευελιξία, έλεγχος, συγκέντρωση, φαντασία, αυθορμητισμός).
• Ολοκληρωμένη απόδοση ρόλου/χαρακτήρα.

Στο τέλος της χρονιάς θα ανεβεί ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ σε προβεβλημένο θεατρικό χώρο, με ολοκληρωμένο έργο ενώπιον κοινού και καλεσμένων από το χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου.

 NYAS 2013-14ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

CINDI TRENT

Χορογράφος, σκηνοθέτης μουσικού θεάτρου, δασκάλα χορού και κινησιολογίας. Σπούδασε χορό και θέατρο στο Boston Conservatory of Music και ειδικεύθηκε στο μουσικό θέατρο στο παγκοσμίου φήμης Emerson College(Βοστώνη, ΗΠΑ).Έχει διδάξει μπαλέτο, τζαζ, κλακέτες, χορογραφία και σκηνοθεσία μουσικού θεάτρου σε πολλά Πανεπιστήμια και Σχολές στο εξωτερικό (ΗΠΑ, Κύπρος).Στην Ελλάδα δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα θεάτρου) και στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (μουσικό τμήμα), στη Δραματική Σχολή Βεάκη και στο Deree College, όπου διετέλεσε υπεύθυνη του τμήματος χορού.Ανάμεσα στις παραστάσεις που έχει σκηνοθετήσει και χορογραφήσει είναι: Jesus Christ Superstar, Song and Dance, America on Broadway, From Hollywood to Broadway, Laughing through our Tears, Chryssothemis, Savior, Fame, Chicago κ.λπ.

ΠΕΝΝΗ ΡΙΖΟΥ

Ελληνίδα υψίφωνος, γεννήθηκε στη Μελβούρνη Αυστραλίας. Σπούδασε μουσική στο Πανεπιστήμιο Μελβούρνης και τραγούδι στο ΩδείοAthenaeum υπό τη Μαρίνα Κρίλοβιτς, επίσης με την Βουλγάρα σοπράνο Βέρκα Στογγιαννίδου και παρακολούθησε masterclass της MirellaFreni. Από το 1997 είναι μέλος της χορωδίας της Εθνικής ΛυρικήςΣκηνής.Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει ρόλους από τις παραγωγές: Τόσκα, Rigoletto, Il Tabarro, Ligeti's Le Grand Macabre και τον κύριο ρόλο της Λούσυ στην 'Όπερα του Ζητιάνου' του John Gay. Με τη Μαρίζα Κωχτραγούδησε στην παράσταση "Η Γοργόνα ταξιδεύει τον Μικρό Αλέξανδρο". Στη Μελβούρνη εμφανίστηκε στις παραγωγές 'Κiss Me Kate' και 'Gilbert and Sullivans Rudiggore' ως Μαέστρο διεύθυνσης Χορωδίας στο Mikado, επίσης ως σόλο τραγουδίστρια στο τζαζ σύνολο Five Floors Up, στο Θέατρο Γιούνιον Μελβούρνης στον κύριο ρόλο της Άννας "Η Ζωή ενός Ακόλαστου" (Στραβίνσκι) για το Spolleto Fringe Festival, επίσης στο Μέγαρο Μουσικής Μελβούρνης με τρεις άριες στο "Σαούλ" του Χαίντελ. Στην Αυστραλία τιμήθηκε με το Β' Βραβείο John Apeitos (1989) και το Α' Βραβείο Μουσικής 'Αθανάσιος Καραμπάτσος' (1990).Ως καθηγήτριατραγουδιού, οργάνωσε, σκηνοθέτησε και διασκεύασε σε Μιούζικαλ τα έργα: «Ζοrba the Greek» του Καζαντζάκη με μουσική Μ. Θεοδωράκη και τα «7 θανάσιμα Αμαρτήματα» του Kurt Weill.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΣ
Ιδρυτής και διευθυντής του ΝΥΑS

Σκηνοθέτης και ηθοποιός. Σπούδασε υποκριτική στη διεθνούς φήμης Royal Academy of Dramatic Arts (RADA) στο Λονδίνο και σκηνοθεσία δίπλα στον πολυβραβευμένο Gene Feist σκηνοθέτη και ιδρυτή του θεάτρου Roundabout του Broadway. Επίσης δίπλα στους Ούτα Χάγκεν, Μαρσέλ Μαρσώ, Στέλλα Άντλερ κ.α. Έχει σκηνοθετήσει πάνω από 15 έργα κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου στη Νέα Υόρκη, Βοστώνη και περιφερειακά θέατρα των ΗΠΑ, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 30 θεατρικά έργα σε Ν.Υόρκη (Broadway & off-Broadway) Βοστώνη, Δουβλίνο, Κολωνία κ.λπ. και συνεργάστηκε με γνωστούς ηθοποιούς όπως: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τζον Τορτούρο, Λίαμ Νίσον, Κρίστοφερ Γουόκεν κ.α.

Στην Ελλάδα πρωταγωνίστησε στις «Μέρες καθαριότητας», σκην. Μ. Μαρμαρινός, ενώ με το θίασο του Twelfth Night Theatre της Ν. Υόρκης παρουσίασε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον «Αμερικάνικο Βούβαλο» του D. Mamet.
Στον κινηματογράφο δούλεψε ως ηθοποιός με τους: Ρ. Χαραλαμπίδη (Φτηνά Τσιγάρα, 4 μαύρα Κουστούμια), Β. Σερντάρη (Βασιλική), Γ.Σταμπουλόπουλο (Πανδώρα), Δ. Αθανίτη (Η πόλη των Θαυμάτων, Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας) κ.λπ.
Έχει διδάξει υποκριτική σε δραματικές σχολές, πανεπιστήμια και σεμινάρια σε Ν.Υόρκη, Βοστώνη, Λονδίνο, Λιλ, Λάρνακα, Αλεξάνδρεια, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κ.λπ.

Για πληροφορίες και ραντεβού: Τηλ: 6977- 90.61.66
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες επικοινωνίας : 10:00 - 21:00
New York Acting Studio
Μιαούλη 11, 3ος όρ., Ψυρρή (40 μ. από το μετρό Μοναστηράκι), www.newyorkactingstudio.gr

NEW YORK ACTING STUDIO
Διευθυντής: Νίκος Κατής
ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ
Το ΝΥΑS εστιάζει στην ιδιαιτερότητα και την προσωπικότητα καθενός