Ανοιχτό Δωρεάν Σεμινάριο Μιούζικαλ στο L.A.(Life n’ Art) Theater

Το L.A.(Life n' Art) Theater σας προσκαλεί τo Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 12.00-14.30 σε ένα ανοιχτό δωρεάν μάθημα μιούζικαλ με τη Βάσια Βουγιούκλη και τον Αντώνι Αρμάνι.

Αρπάξτε την ευκαιρία να γνωρίσετε το μιούζικαλ με την σύμπραξη χορού και τραγουδιού!!!

 

Απαραίτητη η επικοινωνία με τη γραμματεία για την κράτηση θέσεων:
τηλ: 2105789337

Η σύμπραξη υποκριτικής, χορού και τραγουδιού καθιστούν το μιούζικαλ τόσο απαιτητικό, προκλητικό όσο και γοητευτικό πεδίο για τον καλλιτέχνη. Το μάθημα επιδιώκει να εισάγει τον μαθητή σε πραγματικές συνθήκες παραγωγής ενός μιούζικαλ. Η παράλληλη δουλειά πάνω στην τεχνική και το στυλ του μιούζικαλ, σε τραγούδι και κίνηση, είναι η καινοτομία αυτού του μαθήματος.Το μάθημα ξεκινάει με φωνητικό και χορευτικό ζέσταμα δημιουργώντας το υπόβαθρο έτσι ώστε να περάσουμε στον τομέα του μιούζικαλ ρεπερτορίου, το οποίο περιλαμβάνει solo και ομαδικά τραγούδια, αντιπροσωπευτικά από όλα τα στυλ μουσικού θεάτρου. Η διδασκαλία επικεντρώνεται στην παρουσίαση αποσπασμάτων από Broadway Musicals (live τραγούδι, original χορογραφίες Bob Fosse, κ.α.). Το υλικό του μαθήματος παρέχεται για μελέτη και περιλαμβάνει τις παρτιτούρες των τραγουδιών, props, κ.α.

***Την επίβλεψη του φωνητικού μέρους του μαθήματος θα έχει ο Αντώνης Αρμάνι.

Βάσια Βουγιούκλη:
Η Βάσια Βουγιουκλή γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης. Είναι αριστούχος του Τμήματος Παιδαγωγικής Μπαλέτου της Μουσικής Ακαδημίας της Σόφιας (1999) και απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2003).

Έχει σπουδάσει τραγούδι με τους Μ.Σταματάκη, Μ. Μορελεόν και Α. Αρμάνι. Ως μουσικός και τραγουδίστρια δραστηριοποιείται απο το 2000 σε μουσικές σκηνές και συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργαστεί ως χορεύτρια στην Εθνική Λυρική Σκηνή(2005). Επίσης ως καθηγήτρια χορού έχει διδάξει στο Θέατρο των Αλλαγων, στο Armani studio, στη σχολή της Βάγιας Παιδιωτάκη και στο Πυθαγόρειο Ωδείο. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού, μεταξύ των οποίων αυτά του Jacob's Pillow (jazz, στυλ Bob Fosse) και του διεθνή διαγωνισμού κλασικού χορού της Βάρνας. Από το 2006 διδάσκει κινησιολογία και personal staging σε επαγγελματίες τραγουδιστές και ηθοποιούς. Έχει συνεργαστεί με τους Νίκο Ζιώγαλα, Γιάννη Νικολάου, Πέτρο Δουρδουμπάκη, Πέτρο Βαγιόπουλο, Πασχάλη Τόνιο κ.α. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει τις μουσικές παραστάσεις 'A star is born' και 'Βασικός Μισθός-The Musical'.

L.A. (Life n Art) THEATER:
Σχολή Καλών Τεχνών που διαθέτει Πρωτοποριακό Σύστημα Σπουδών που προσαρμόζετε στις ανάγκες κάθε σπουδαστή και προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεμονωμένων μαθημάτων, τα οποία διδάσκονται από ενεργούς επαγγελματίες του χώρου.
Απευθύνετε σε Επαγγελματίες & Ερασιτέχνες και προσφέρει ολοκληρωμένες σπουδές σε αυτόνομους τριμηνιαίους κύκλους πάνω στο ΘΕΑΤΡΟ, τον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, το ΧΟΡΟ, το ΤΡΑΓΟΥΔΙ, τη ΣΥΓΓΡΑΦΗ.
Λειτουργούν ειδικά τμήματα ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ & ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ για παιδαγωγούς, καθώς και Βιωματικά τμήματα Προσωπικής Ανάπτυξης.

«Τίποτα δεν εξημερώνει τόσο τα ήθη και δεν απομακρύνει απ' αυτά την αγριότητα, όσο η σπουδή των καλών τεχνών» Οβίδιος

L.A. (Life n' Art) THEATER
Βας. Αλεξάνδρου 6 & Αναλήψεως 1
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Ακριβώς στο Μετρό Αγ. Αντωνίου)
Τηλ: 2105789337
www.latheater.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.