Ανοιχτή πρόβα - σεμινάριο της Ομάδας «Όνoμα?»

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ στον πολυχώρο Vault, ο Αυγουστίνος Ρεμούνδος και η ερασιτεχνική ομάδα «Όνομα?» θα πραγματοποιήσουν ένα ανοικτό μάθημα – σεμινάριο για την εναρκτήρια παράσταση της σεζόν. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και αν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ασκήσεις και στους αυτοσχεδιασμούς της ομάδας που έχουν ως βάση το θέατρο του σώματος. Παράλληλα οι θεατές θα παρακολουθήσουν την ανοικτή πρόβα της παράστασης «Enas teleios fonos». Πρόκειται για μια εξαιρετική κωμωδία, βασισμένη στο θεατρικό έργο του Ρικ Άμποτ «Η παράσταση συνεχίζεται», που θα παρουσιαστεί στο 'Open September 2' το διήμερο 26 – 27 Σεπτεμβρίου στις 9:00 το βράδυ.

Από το 2005 μέχρι σήμερα η ομάδα «Όνομά?» με επικεφαλής τον Αυγουστίνο Ρεμούνδο έχει ολοκληρώσει μια ταινία μικρού μήκους «Τα παπούτσια», μια θεατρική εγκατάσταση και έξι παραστάσεις στα θέατρα Rabbithole, Σημείο, Σημείο Lab και Έναστρον: «Το παιχνίδι της σφαγής» του Ε. Ιονέσκο, «Η Μήδεια» του Μποστ, «Ένας τέλειος φόνος» βασισμένο στο έργο «Η Παράσταση συνεχίζεται» του Ρικ Άμποτ καθώς και τις παραστάσεις «Αχ», «Πίνακες» και «7 θανάσιμα αμαρτήματα» που γεννήθηκαν μέσα από παιχνίδι, ασκήση, αφήγηση, αυτοσχεδιασμό και κείμενο των μελών της ομάδας « Όνομα?».

Σεμινα ριο Σωματικου  Θεα τρου - Αυγουστι νος Ρεμου νδος

To "Open September 2" είναι ένα Φεστιβάλ που στόχο του έχει την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας και που απευθύνεται σε όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς, δίνοντας τους βήμα, να αναδείξουν τη δουλειά τους, να προβάλουν τα μηνύματα τους, να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες, να γνωρίσουν φορείς και κοινότητες, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, μέσα από την συνύπαρξη τους στον ίδιο χώρο.

Διάρκεια Φεστιβάλ: 12 – 30 Σεπτεμβρίου
Ώρες Λειτουργίας : 18:00 – 01:00
Γενική είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Για περισσότερες πληροφορίες:
Πολυχώρος VAULT
Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός τ.κ 10447
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-0356472, 6945993870
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.