NettWork feat. Charnett Moffett, Stanley Jordan, Remi Vignolo

Charnett Moffett, Stanley Jordan Charnett Moffett, Stanley Jordan

Το περίφημο NettWork Trio είναι πραγματικά μία all-star μπάντα και αποτελείται από τρεις βιρτουόζους πρώτης γραμμής, τον μπασίστα Charnett Moffett, τον κιθαρίστα Stanley Jordan και τον ντράμερ Remi Vignolo. Στο Half Note Jazz Club από το Σάββατο 23 έως και την Μ.Τρίτη 26 Απριλίου 2016.

Ξεχωρίζουν φυσικά, ο Charnett Moffett - γιος του θρυλικού ντράμερ Charles Moffett και, γενικότερα, μέλος μιας πολυμουσικής οικογένειας, με όλα τα τέσσερα αδέλφια του να έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς σε ηχογραφήσεις του – ξεχωρίζει για την μαεστρία του τόσο στο ηλεκτρικό όσο και στο ακουστικό μπάσο. Πριν ακόμα κλείσει τα 20 χρόνια του, ο Charnett είχε δουλέψει με την αφρόκρεμα της σύγχρονης τζαζ (Wynton Marsalis, Tony Williams, Arturo Sandoval, Diane Reeves, Ornette Coleman κ.ά.) ενώ στην πορεία του οι συνεργασίες και οι δίσκοι του, τα γκρουπ του και η εκπαιδευτική του καριέρα είναι πάντα σε top επίπεδα.

Ο κιθαρίστας Stanley Jordan είναι ένας σταρ της μουσικής ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 και είχε χαρακτηριστεί ως μουσικός / φαινόμενο χάρη στο καινοτομικό του παίξιμο με δυο ξεχωριστές μελωδικές γραμμές στην κιθάρα, σαν να ήταν πληκτροφόρο όργανο! Όμως αυτή του η καινοτομία συνδυαζόταν πάντα με πλήρη μουσικότητα σε τομείς που δεν είχαν πάντα να κάνουν με την καθαρή τζαζ. Όταν όμως ο Stanley Jordan επικεντρώνεται στην τζαζ, τότε προκύπτουν αριστουργηματικές καταστάσεις όπως συνέβη με το all-star γκρουπ που είχε με Kenny Garrett, Nicholas Payton και Christian McBride πριν από μερικά χρόνια, στα πρόσφατα κιθαριστικά ντουέτα του με τον Kevin Eubanks και, φυσικά, με το τωρινό all-star NettWork Trio που θα ακούσουμε στο Half Note Jazz Club.

  • CHARNETT MOFFETT: μπάσο
  • STANLEY JORDAN: κιθάρες – πιάνο
  • REMI VIGNOLO: τύμπανα

Πληροφορίες
NETTWORK
feat.
CHARNETT MOFFETT, STANLEY JORDAN & REMI VIGNOLO
Τop jazz δεξιοτεχνία αστέρων

Από Σάββατο 23 έως και Μ.Τρίτη 26 Απριλίου 2016

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: Σαβ.: 22.30, Κυρ., Δευτ., Τρ.: 21.30.
Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη), 35 ευρώ (VIP)

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310
www.halfnote.gr
www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr
https://twitter.com//Half_Note