Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο Παλλάς από τον Μάριο Φραγκούλη

Ο έλληνας τενόρος θα παρουσιάσει τραγούδια από το νέο άλμπουμ του «Tales of Christmas» σε δύο γιορταστικές συναυλίες 14 και 15 Δεκεμβρίου για την ενίσχυση των δράσεων του International Foundation for Greece.

Οι παραμονές των γιορτών είναι η κατάλληλη περίοδος για να επιδείξουμε όλοι το κοινωνικά υπεύθυνο πρόσωπό μας. Σε αυτό βοηθάει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα η οποία ευνοεί τις εξόδους σε θέατρα και συναυλιακούς χώρους όπου αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται παραστάσεις με φιλανθρωπικό πρόσημο.

Μια από τις πιο αξιόλογες προτάσεις αυτού του τύπου, που ταιριάζει γάντι με τις ημέρες και εγγυάται σίγουρη ψυχαγωγία, είναι η παράσταση «Tales of Christmas» με τον Μάριο Φραγκούλη και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού. Το πρόγραμμα της συναυλίας θα βασίζεται στα τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ του τραγουδιστή υπό τον ίδιο τίτλο το οποίο κυκλοφορεί διεθνώς σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μεξικό, Μ. Βρετανία και Ελλάδα.

Οι βραδιές αναμένεται να είναι από τις πιο λαμπερές της γιορτινής περιόδου, αφενός λόγω της προσωπικής λάμψης του Μάριου Φραγκούλη και, αφετέρου, λόγω του σκοπού για τον οποίον πραγματοποιούνται.

Διότι τα έσοδα από τις συναυλίες θα διατεθούν στο International Foundation for Greece, το ίδρυμα που συστάθηκε στο Λονδίνο από τον Γιώργο και την Ασπασία Λεβέντη για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού στη δύσκολη αυτή συγκυρία για τη χώρα μας. Ένας από τους στόχους του ιδρύματος είναι και η αγορά ασθενοφόρων από το ΕΚΑΒ και αυτό τον σκοπό θα υπηρετήσει ο Μάριος Φραγκούλης, Πρέσβης Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece.

Συνδιοργανωτής της συναυλίας είναι ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η χορωδία των Μικρών Μουσικών του Ωδείου Αθηνών, που αποτελείται από παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

Γενικές Πληροφορίες

«Tales of Christmas», θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, 14 και 15 Δεκεμβρίου. Τιμές εισιτηρίων: 12€, 18€, 20€, 28€, 30€, 40€, 42€ και 55€ (VIP), Άνεργοι, Φοιτητικό, Παιδικό (κάτω των 12), Άνω των 65: 9€. Κρατήσεις θέσεων και αγορά εισιτηρίων: 211 1000 365 καθημερινά 9π.μ. – 9μ.μ. και www.ticket365.gr.