23o Sani Festival - Συναυλίες Hugh Coltman και Kurt Elling

Hugh Coltman Hugh Coltman

Μετά την επιτυχημένη έναρξη του Jazz on the Hill το προηγούμενο Σάββατο 11/7/2015 όπου πλήθος κόσμου ανέβηκε στον Λόφο για να χειροκροτήσει τους εξαιρετικούς Dave Holland, Chris Potter, Lionel Loueke και Eric Harland, παίρνουμε θετική ενέργεια και συνεχίζουμε με δυο συναρπαστικές συναυλίες οι οποίες θα κλείσουν και τη ενότητα του Jazz on the Hill για φέτος.

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, υποδεχόμαστε για πρώτη και αποκλειστική εμφάνιση στην Ελλάδα τον Βρετανό μουσικό Hugh Coltman, τoν προτεινόμενο νεοανερχόμενο αστέρα του είδους. Ο Coltman έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μια αποκλειστική συναυλία στο Λόφο της Σάνης, με τον τίτλο Shadows - Songs of Nat King Cole. Το μουσικό αυτό project είναι μια ιδέα του ίδιου το Coltman, ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο καλλιτέχνη της μητέρας του, με μοναδικές διασκευές των τραγουδιών του Nat King Cole, που αποτέλεσαν μέρος του παιδικού του soundtrack και επιρροή του
Tο Σάββατο 18 Ιουλίου 2015, ένας από τα πιο λαμπερά αστέρια της τζαζ και πολυβραβευμένος με Grammy, o Kurt Elling, έρχεται σε μία μοναδική συναυλία στον ελλαδικό χώρο στο πλαίσιο του Sani Festival η οποία φέρει τον τίτλο Passion World. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα –επίτευγμα με τραγούδια αγάπης απ’ όλο τον κόσμο, τα οποία ερμηνεύονται στη γλώσσα τους. Το Passion World είναι ένα πρότζεκτ-μουσικό μαγικό χαλί που θα μας παρασύρει σ’ ένα συναρπαστικό, ρομαντικό ταξίδι.
Καλλιτεχνική Διευθύντρια: Όλγα Ταμπουρή-Μπάμπαλη

Χορηγοί συναυλιών Jazz on the Hill: STEPHANEL / BRUGAL / FISCHER

Μοναδικές jazz βραδιές, παρέα με την εκλεπτυσμένη, αρωματική μπίρα Fischer. Γευτείτε την κάθε στιγμή με όλες τις αισθήσεις. Fischer, Ιt’s About Taste.

Χορηγός αερομεταφορών
AEGEAN AIRLINES

Χορηγοί συναυλιών SANI FESTIVAL
HEINEKEN, AMSTEL, FISCHER, AΛΦΑ, ΕUROMEDICA, BRUGAL, VODAFONE, STEFANEL

Χορηγοί Επικοινωνίας
Κ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ADORE, PROTAGON.GR, PARALLAXI, PARALLAXI.GR, POPAGANDA,GR, JAZZONLINE.GR, CULTURENOW.GR, ELCULTURE.GR, THINKFREE, BISCOTTO, BISCOTTO.GR, BISCOTTORADIO.GR, LIVEMEDIA.GR

Yποστηρικτής προβολής
IMAGINE RADIO

Πληροφορίες
23o SANI FESTIVAL - JAZZ ON THE HILL
Συναυλίες Hugh Coltman και Kurt Elling

Παρασκευή 17 Ιουλίου & Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική Είσοδος: 15€
Είσοδος αριθμημένης θέσης: 25€
Είσοδος πελατών Sani Resort: 10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση εισιτηρίων είναι διαθέσιμη δύο εβδομάδες πριν από κάθε εκδήλωση.
Εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Sani Festival μπορείτε να προμηθευτείτε με τους εξής τρόπους:

ONLINE

μέσω της ιστοσελίδας sanifestival.gr και της πλατφόρμας viva.gr, με χρέωση πιστωτικής κάρτας
• η on line διάθεση των εισιτηρίων μέσω διαδικτύου ολοκληρώνεται 24 ώρες πριν την εκδήλωση.
• μέσω της on line αγοράς των εισιτηρίων αριθμημένης θέσης, μπορείτε να διαλέξτε τη θέση σας στο Λόφο της Σάνης, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα στο πλάνο θέσεων.
• η παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται απευθείας από τους χώρους των εκδηλώσεων.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Stereodisk | Αριστοτέλους 4, Τ: 2310 262912
Κωνσταντινίδης Book & Style | Μητροπόλεως 92, Τ: 2310256173
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:
στα ξενοδοχεία του SANI RESORT και στο K-Books στη SANI MARINA, Τ: 23740 99400
Επίσης εισιτήρια προπωλούνται σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου της viva.gr σε όλη την Ελλάδα (με επιπλέον χρέωση 0,75€ - χρέωση συναλλαγής)
Public (Τσιμισκή 24 - Μητροπόλεως 33, Τ: 2310 227288) & Mediterranean Cosmos (Τ: 2310 472633) | Βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ | Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου | Δίκτυο καταστημάτων SEVENSpots | Καταστήματα RELOAD | Media Markt

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γεωργία Δώδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΣΑΝΗ ΑΕ στα τηλέφωνα 2310 317327 και 6948 594046 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
www.sanifestival.gr
hashtags: #magicishappening #sanifestival2015 #saniresort

Έκθεση εικόνων

Kurt Elling