Μουσικοδρόμιο – Swing with me and Fly

Swing with me and Fly Swing with me and Fly

Οι Athens Lindy Hop καταφτάνουν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προσκαλώντας μας να «απογειωθούμε» χορεύοντας, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015.

Η ενθουσιώδης χορευτική ομάδα, που ειδικεύεται στους swing χορούς από τη δεκαετία του '20 μέχρι και τη δεκαετία του '40, έρχεται να μας μυήσει στη μαγεία του swing.

Πληροφορίες
Μουσικοδρόμιο – Swing with me and Fly
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
Οι Athens Lindy Hop στο Αεροδρόμιο της Αθήνας!

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 στις 13.30
Επίπεδο Αναχωρήσεων - Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου
Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

Athens Lindy Hop

Ύστερα από πολύχρονη εμπειρία σε χορευτικές ομάδες swing στο Λονδίνο, το 2008 οι Athens Lindy Hop ίδρυσαν την πρώτη Lindy hop ομάδα χορού στην Αθήνα. Οι Athens Lindy Hop διαδίδουν το πάθος τους για το Lindy hop και άλλους χορούς Swing στην Ελλάδα με μαθήματα, σεμινάρια, πάρτι, performances και άλλα events. Τα μαθήματά τους περιλαμβάνουν συναρπαστικούς χορούς από παλαιότερες δεκαετίες που είναι σήμερα περισσότερο επίκαιροι και δημοφιλείς από ποτέ όπως το Authentic Jazz, το Balboa, το Shag, το Charleston της δεκαετίας του '20, το Blues και το Boogie Woogie. Έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ, παραστάσεις, βίντεο κλιπ, διαφημιστικά και τηλεοπτικές εκπομπές στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως το Djangofest, το Swing thing Festival, το Lembessi Street Art Festival, οι θεατρικές παραστάσεις «Άννα Φρανκ», «This is Swing!», «Ain't Misbehavin' (Harlem Swing)», οι ζωντανές μουσικές εμφανίσεις των Puppini Sisters, των Jive Aces, του Δώρου Δημοσθένους, του Γιώργη Χριστοδούλου, των Diminuita-The Swing Trio και πολλά άλλα.

Το Μουσικοδρόμιο αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα http://www.aia.gr και www.elculture.gr.

Έκθεση εικόνων

Athens Lindy Hop