Gala Dinner για τα 91 Χρόνια από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας

Με αφορμή τον εορτασμό των 91 χρόνων από τη γέννηση της Αθάνατης Ντίβα - Μαρία Κάλλας, η πρόεδρος κυρία Λιάνα Σκουρλή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας» διοργανώνουν την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 GALA DINNER στο Περιστύλιο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής για τα «91 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ» είναι η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου, Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον αθλητισμό, την ανοχή και το ευ αγωνίζεσθαι.

Το μουσικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εμφάνιση της διάσημης σοπράνο Έλενας Κελεσίδη, τη mezzo Κασσάνδρα Δημοπούλου και τον τενόρο Φίλιππο Μοδινό σε γνωστές άριες που ερμήνευσε η Μαρία Κάλλας.

Η διεθνούς φήμης ακορντεονίστα Ζωή Τηγανούρια και ο γνωστός πιανίστας Νίκος Αβατάγγελος θα κλείσουν το πρόγραμμα με μερικές γνωστές διεθνείς επιτυχίες.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ GALA DINNER

 Τα έσοδα από την ευγενή συμμετοχή των παρευρισκομένων θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του υπό διαμόρφωση Μουσείου «Μαρία Κάλλας» επί της οδού Μητροπόλεως 44.

Η εκδήλωση αυτή γίνεται στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης του ελληνικού κοινού για τα εγκαίνια του μουσείου, όπου προετοιμάζονται ενός έτους σημαντικές εκδηλώσεις και θα έχουμε την στήριξη όλων των μουσικόφιλων Ελλήνων και άλλων, που θέλουν την πραγματοποίηση αυτού του σημαντικού εγχειρήματος για το καλό του τόπου μας.
Ο «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας» δημιουργήθηκε για να προβάλει την ελληνικότητα της Aθάνατης Nτίβα και να βοηθήσει ποικιλοτρόπως την ολοκλήρωση του υπό διαμόρφωση Μουσείου στην οδό Μητροπόλεως 44.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη της Τεχνόπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις από τα γραφεία του Συλλόγου, Αγ. Κωνσταντίνου 33-37, Αθήνα.
Τιμή πρόσκλησης: 100 ευρώ / άτομο
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6972 440669, 6944 32001, 6972 102602, 6981 055282