«Γιατί τ' όνειρο είναι μόνο μια στιγμή», Αλέξανδρος Βερώνης - Μυρτώ Μαρούλη

Αλέξανδρος Βερώνης Αλέξανδρος Βερώνης

Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» φιλοξενεί τον Αλέξανδρο Βερώνη (τραγούδι) και την Μυρτώ Μαρούλη (πιάνο) σε μια βραδιά με ελληνικές και ξένες μελωδίες που όλοι έχουμε αγαπήσει. Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 στις 22:00. Σας περιμένουμε να τραγουδήσουμε μαζί και να αφήσουμε τη μουσική να μας ταξιδέψει.

Ο Αλέξανδρος Βερώνης είναι αριστούχος ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου. Σπούδασε φωνητική στο Ωδείο Κλάβα με καθηγητές τον κύριο Πετριόλη, την κυρία Πάλλη και τον τενόρο κύριο Ράπτη.

Η Μυρτώ Μαρούλη είναι αριστούχος πιανίστα, πτυχιούχος του Ωδείου Σκαλκώτα και Γαϊτάνου. Έχει δώσει συναυλίες ως σολίστ σε όλη την Ελλάδα κι έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και επαίνους για τη δεξιότητά της και την ερμηνευτική της ικανότητα.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Μουσική βραδιά
«Γιατί τ' όνειρο είναι μόνο μια στιγμή»
Αλέξανδρος Βερώνης - Μυρτώ Μαρούλη

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, ώρα 22:00
Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr
Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.
*Ο χώρος κλιματίζεται
**Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.

Έκθεση εικόνων

Μυρτώ Μαρούλη