Αριστουργήματα για βιολί σόλο

Ευγένιος Ζημπάι Ευγένιος Ζημπάι

Η chaconne του Bach από τον 17o αιώνα, η 5η σονάτα για σόλο βιολί του Ysaye (Iζαί) από τον 19ο αιώνα και η σονάτα για σόλο βιολί του Bartok από τον 20ο αιώνα, παρουσιάζονται από τον Ευγένιο Ζημπάι στον πολυχώρο πολιτισμού «διέλευσις», την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 στις 20.30.

Τρεις δημιουργίες σταθμοί του ρεπερτορίου για σόλο βιολί, που άνοιξαν νέους ορίζοντες στις εκφραστικές δυνατότητες του οργάνου και της μουσικής γενικότερα.
Μια ιστορία για τα ανθρώπινα πάθη και την αναζήτηση της αλήθειας.

Ο Ευγένιος Ζημπάι γεννήθηκε στην Αλβανία το 1983. Ξεκίνησε την μουσική του εκπαίδευση σε ηλικία 6 ετών.
Δάσκαλοί του υπήρξαν οι Χ. Κεφαλάς, Ν. Γιαλαμά και ο Β. Παπάς και επιπλέον έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους : K. Sebastien , Λ. Καβάκο , Α. Krecher κα.
Παίζει τακτικά μουσική δωματίου σε διάφορα σύνολα.
Ως σολίστ έχει συμπράξει με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων. Τα τελευταία 4 χρόνια συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΙ ΣΟΛΟ
Τρία έργα, τρεις συνθέτες, τρεις εποχές
Βιολί: Ευγένιος Ζημπάι

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, ώρα 20.30
Γενική Είσοδος: 7€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr
Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.
*Ο χώρος κλιματίζεται
*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.