Τέτη Κασιώνη Live@Ειλισσός

Αφίσα, Τέτη Κασιώνη Live@Ειλισσός Αφίσα, Τέτη Κασιώνη Live@Ειλισσός

Κάθε Σάββατο στον Μικροχώρο Τέχνης «Ειλισσός», ένα live για όσους αγαπούν και ... ακούν τη μουσική ! Στο πλαίσιο του φεστιβάλ "στον Ειλισσό υπάρχουνε τραγούδια" έρχεται στον Ειλισσό η Τέτη Κασιώνη ''Σ'ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΥΡΑΝΟΥ". Το Σάββατο 1η Νοέμβρη 2014 στις 9:30μμ.

Η Τέτη Κασιώνη που έχουμε γνωρίσει μέσω της διαδρομής της σε μουσικές του κόσμου πλαισιώνεται για πρώτη φορά από τους εξαιρετικούς μουσικούς, Μάρκο Κώτσια στο πιάνο και Γιώργο Ταμιωλάκη στο τσέλο. Σε μεγαλύτερες σκηνές το σχήμα ολοκληρώνεται με τους Νίκο Παπαναστασίου στο ακορντεόν και Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί.
Ένα κομμάτι ουρανού αρκεί για να διαφύγουν με άνεμο τη μουσική τους και με προορισμό λιμάνια και μουσικές του κόσμου.Ερωτικές καντάδες των Επτανήσων τους μεταφέρουν στη Δύση και σε σπαραχτικά fado,στις συνοικίες του Παρισιού και στη θρυλική Edith και στο λιμάνι του Άμστερνταμ του Brel.Το φως του φεγγαριού τους οδηγεί στο Μεξικό της Chavela Vargas αλλά και στην Αργεντινή του Astor Piazzola.
Πάντα όμως με νοσταλγία επιστρέφουν στα δικά τους γνώριμα λιμάνια,σε αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Θάνου Μικρούτσικου, του Διονύση Σαββόπουλου και άλλων μεγάλων Ελλήνων δημιουργών αλλά και σε δικά τους τραγούδια.
«στον Ειλισσό υπάρχουνε τραγούδια»

  • πιάνο Μάρκο Κώτσιας
  • τσέλο Γιώργος Ταμιωλάκης

Πληροφορίες
Η Τέτη Κασιώνη
Live@Ειλισσός

Σάββατο 1η Νοέμβρη 2014 στις 9:30μμ
κάθε Σάββατο στον Μικροχώρο Τέχνης «Ειλισσός»
ένα live για όσους αγαπούν και ... ακούν τη μουσική !

Είσοδος 10 ευρώ Μειωμένο 7 ευρώ Προσφέρεται κρασί
Κρατήσεις 210 9214248 - 6944 301678 - www.eilissos.gr
Ειλισσός
Αγλαονίκης 3 κ Βουλιαγμένης 40, Αθήνα
(Μετρό Ακρόπολη η Συγγρού-Φίξ)