Ethnic gr, «Λαϊκή ωδή στους ποιητές»

Ethnic gr Ethnic gr

Οι Ethnic gr παρουσιάζουν μια μουσική παράσταση με τίτλο «Λαϊκή ωδή στους ποιητές», με αναφορές σε Έλληνες ποιητές από τον προηγούμενο αιώνα έως τις μέρες μας. Την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 στις 21:30, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις».

Σολωμός, Παλαμάς, Σουρής, Παπαδιαμάντης, Καββαδίας, Ελύτης, Ρίτσος, Γκάτσος, Ρασούλης και άλλοι, παρελαύνουν με τα έργα τους, μέσα από γνωστά αλλά και πρωτότυπα τραγούδια, αφιερωμένα σε αυτούς και το έργο τους.
Η μουσική των τραγουδιών εναλλάσσεται με τις απαγγελίες, μέσα σε ένα νοσταλγικό ποιητικό περιβάλλον. Μια ιδιαίτερη βραδιά σε μια προσπάθεια λαϊκής προσέγγισης των κυριότερων ποιητών μας.

Ελάτε όλοι να ερωτευτούμε
αφήστε πίσω όλοι το χθες
κι αν δεν πιστεύεις πλέον κανέναν
πίστη να δώσεις στους ποιητές.

Συντελεστές:

  • Επιμέλεια κειμένων και μουσικής: Λεωνίδας Τσίπης
  • Απαγγελίες: Χρυσάνθη Κορνηλίου
  • Τραγούδι: Αντιγόνη Μυκονιάτη
  • Πιάνο: Αιμίλιος Μπάλτας
  • Βιολί: Πολύβιος Μπάλτας
  • Τσέλο – μπουζούκι: Νικόλαος Μπάλτας

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Ethnic gr
«Λαϊκή ωδή στους ποιητές»

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014, ώρα 21:30
Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€
Διάρκεια: 90 λεπτά

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr

Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.
*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.