Ανοιχτή πρόσκληση συναυλίας αγάπης με τη Ραλλία Χρηστίδου!

"Chitarra, violino e canto!"

«Κιθάρα, βιολί και φωνή!»

Με τη ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ.

Μαζί της η διακεκριμένη βιολίστρια ΜΙΓΚΕΝ ΣΕΛΜΑΝΙ.

Ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι με ξεχωριστή σύνθεση:
φωνή, κιθάρα και βιολί από δύο αξιόλογες γυναικείες παρουσίες!

Ο ιστορικός Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών με τιμή προσκαλεί τα μέλη του, τους φίλους του και όλο τον κόσμο που αγαπά τη μουσική και την τέχνη σε ένα πρωτότυπο σουαρέ χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση, σε μια δίωρη, μουσική παράσταση που θα μας ταξιδέψει μέσα από νέα, παλαιότερα και αγαπημένα τραγούδια, εντέχνως διασκευασμένα κι ενορχηστρωμένα από την πολυτάλαντη Ραλλία Χρηστίδου. Η Μιγκέν Σελμάνι, συνοδοιπόρος σ' αυτό το ποιοτικό ταξίδι, αποκαλύπτει με το βιολί τη μαεστρία της.

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Aίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών.

Δημοσθένους 117, Καλλιθέα

Προτεινόμενη ώρα προσέλευσης για ποτό / κέρασμα: 19:00

Έναρξη παράστασης: 20:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ιστοσελίδα Συλλόγου: http://www.cpolitan.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/syllogos.konstantinoupoliton?fref=ts
Χάρτης: http://www.cpolitan.gr/επικοινωνία/
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

INVITATION

 Πληροφορίες καλλιτέχνιδων:rallia 1

Η Ραλλία Χρηστίδου γυρίζει σελίδα και ξανασυστήνεται στο κοινό της. Κατασταλαγμένη πλέον για τις επιλογές της, ανατρέπει τα στερεότυπα και προτείνει μια παράσταση με ιδιαίτερη σύνθεση: φωνή, κιθάρα και βιολί! Η επόμενη στάση του ατμοσφαιρικού αυτού ταξιδιού είναι ο ιστορικός Σύλλογος των Κωνσταντινουπολιτών όπου η Ραλλία Χρηστίδου θα ερμηνεύσει εκτός από τις γνωστές της επιτυχίες «Εγώ για σένα», «Είσαι μακριά», «Μάτια μου ξεχνάς», «Αν μετρηθούμε» και όμορφα κομμάτια από το νέο άλμπουμ της που φέρει τον τίτλο "ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ" © MINOS EMI 2013 (Βίντεο παρουσίασης άλμπουμ). Το ρεπερτόριο θα έρθουν να συμπληρώσουν κάποιες Μικρασιάτικες διασκευές και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, τα οποία θα ακούσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, αφού η Ραλλία Χρηστίδου υπογράφει τις ενορχηστρώσεις όλης της παράστασης. Μας παρουσιάζει μ' αυτό τον τρόπο μια νέα πτυχή του πολύπλευρου ταλέντου της. Τραγουδίστρια, μουσικός, τραγουδοποιός και ενορχηστρωτής, τέσσερις ιδιότητες που δεν συναντάς εύκολα σε γυναίκα καλλιτέχνη και είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει.

Migen1

Η Μιγκέν Σελμάνι, με την πολυετή πορεία της στη μουσική έχει αποδείξει την ιδιαίτερη μαεστρία της να αποδίδει στα κομμάτια με το βιολί της την δική της ταυτότητα. Ξεκίνησε μαθήματα βιολιού σε ηλικία 6 ετών. Το 1998 πήρε δίπλωμα με άριστα παμψηφεί και διάκριση από το Ωδείο Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές της και κατόπιν ακροάσεως το 1995 έγινε μόνιμο μέλος της Ορχήστρας των Χρωμάτων του Μάνου Χατζιδάκι. Έχει συνεργαστεί με τη Camerata και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Από το 2000 είναι τακτικό μέλος της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Επίσης έχει ηχογραφήσει και συνεργαστεί δίπλα σε καταξιωμένους έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές: Διονύσης Σαββόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, Ντέμης Ρούσσος, Γιάννης Κότσιρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιώργος Θεοφάνους, Ευρυδίκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.