Γιώργος Τσιριγώτης - "Τα 4 πρόσωπα ενός τενόρου"

Αφίσα, Γιώργος Τσιριγώτης Αφίσα, Γιώργος Τσιριγώτης

Ο Γιώργος Τσιριγώτης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου έμαθε να παίζει και να τραγουδά τα λαϊκά μας τραγούδια. Συνέχισε τις σπουδές του στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου έζησε για δέκα χρόνια.

Γιώργος Τσιριγώτης Εκεί, μελέτησε με εξαιρετικούς δασκάλους φωνητική και μουσική και συνεργάστηκε με γνωστούς μαέστρους της Β. Καλιφόρνιας, διεθνείς μουσικούς και κλασικές ορχήστρες (Zoila Munoz, Michael Goodwin, Marla Volovna), τραγουδώντας όπερες και άριες, κυρίως του Ιταλικού ρεπερτορίου. Ταυτόχρονα συμμετείχε σε μικρότερα μουσικά σχήματα παίζοντας παραδοσιακές μουσικές της χώρας μας και της Μεσογείου.

Τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται στενά με κάποιους από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως τους: Κυριάκο Γκουβέντα, Θανάση Βασιλά, Ντάσο Κούρτη, Θανάση Σοφρά καθώς και με τον Μανώλη Καραντίνη και τον Ανδρέα Τσεκούρα, κάνοντας αφιερώματα για τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Μίκη Θεοδωράκη.

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Τσιριγώτης θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στο Half Note, τα τέσσερα μουσικά του πρόσωπα. Ξεκινώντας με άριες και ναπολιτάνικες καντσονέτες, περνώντας στην Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη με τραγούδια που κύριο εκπρόσωπο έχουν τον Αντώνη Νταλγκά, συνεχίζοντας με Βασίλη Τσιτσάνη και Μίκη Θεοδωράκη και δείχνοντας τέλος το σύγχρονο πρόσωπό του, παίζοντας τα καινούργια του τραγούδια γραμμένα από τους Ανδρέα Κατσιγιάννη και Νίκο Πιτλόγλου.

  • Ανδρέας Τσεκούρας: πιάνο
  • Κυριάκος Γκουβέντας: βιολί
  • Θανάσης Σοφράς: κοντραμπάσο
  • Θανάσης Βασιλάς: μπουζούκι
  • και ο Γιώργος Τσιριγώτης: τραγούδι, κιθάρα

Πληροφορίες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ
"Τα 4 πρόσωπα ενός τενόρου"

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€ και 8€ φοιτητικό & ανέργων/ τραπέζι: 10, 15€

Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr
Κρατήσεις: 210 9213310 ǀ viva.gr– 13855

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
WE promotion, Κηφισίας 118Α, τηλ. 210-6980044, www.wepromotion.gr

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: Κυριακή 03/02/2013 14:00 για Δευτέρα 04/03/2013