Σπύρος Μάνεσης Trio @ Half Note Jazz Club

Το τρίο του Έλληνα τζαζ πιανίστα Σπύρου Μάνεση, με την συμμετοχή δύο ακόμα εξαίρετων νέων μουσικών, του Πορτογάλου Joao Hasselberg στο κοντραμπάσο και του Λετονού Kaspars Kurdeko στα τύμπανα θα βρεθεί στη σκηνή του Half Note Jazz Club, για δύο συναυλίες, τις μοναδικές στην Αθήνα.
Θα παρουσιάσουν πρωτότυπες συνθέσεις του Σπύρου Μάνεση που περιλαμβάνονται στο πρόσφατο άλμπουμ του τρίο με τον τίτλο "Undelivered" που κυκλοφορεί από την Πορτογαλική JACC Records και έχει ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές διεθνώς, καθώς και νέο, ακυκλοφόρητο υλικό.

"To "Undelivered" είναι τζαζ παγκοσμίου επιπέδου ... Ως πρώτο άλμπουμ του τρίο χαρακτηρίζεται από αριστουργηματικές συνθέσεις, δεξιοτεχνικό παίξιμο, λυρισμό και να μην ξεχνάμε την έντονη χημεία που μπάντες με εικοσάχρονη εμπειρία έχουν προσπαθήσει και δεν έφθασαν ποτέ. 5 τεράστια αστέρια! " - Brent Black, criticaljazz.com

  • Spyros Manesis, piano/compositions/arrangements
  • Joao Hasselberg, doublebass
  • Kaspars Kurdeko, drums

www.spyrosmanesis.com

Πληροφορίες
Σπύρος Μάνεσης Trio @ Half Note Jazz Club
Παρουσιάζουν μουσική από τον πρόσφατο δίσκο τους
"Undelivered"

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 + ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 10 ευρώ (Δεν περιλαμβάνει ποτό / ποτό από 3€)

Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr
Κρατήσεις: 210 9213310 ǀ viva.gr– 13855

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
WE promotion, Κηφισίας 118Α, τηλ. 210-6980044, www.wepromotion.gr
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: www.wepromotion.gr/press
Βαγγέλης Περάκης, τηλ. 6972858515 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αννίτα Δαμάσχη, τηλ. 6977333222 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γιώργος Εριτσίδης, τηλ. 6932440622, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μαίρη Μπρατάκου, τηλ. 6945809723 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

ΚΛΗΡΩΣΗ: Παρασκευή 05/10 στις 13.30 για Σάββατο 06/10