Beat Ya Beat @ Half Note Jazz Club

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου οι Beat Ya Beat έρχονται για μια ξεχωριστή εμφάνιση στο Half Note Jazz Club!
Ένα μουσικό σχήμα με έντονο beat που ξεσηκώνει με κεφάτα swing τραγούδια, ragtime και boogie-woogie. Επιπλέον, συνδυάζουν κομμάτια από καμπαρέ και μελωδίες από μιούζικαλ με έντονα rock 'n' roll που ανεβάζουν την διάθεση αλλά και με δικές τους διασκευές.
Εκεί που ο "Big Bad Bill" συναντά τον «Κουταλιανό» και αναφωνούν μαζί "Lulu's back in town"!

Μια μπάντα Beat Ya Beat......

  • Performer: Τίνα Αλεξοπούλου
  • Πιάνο: Γιάννης Αναστασόπουλος
  • Κοντραμπάσο: Έλλη Δαδήρα
  • Κρουστά: Πέτρος Τζέκος
  • Kλαρινέτο- Σαξόφωνο: Αδάμ Δόγκας

  • Φωτογραφίες-Video Art: Τίνα Αλεξοπούλου
  • Κοστούμια: Beat Ya Beat!

Ένα σύντομο βίντεο:




video-spot στο youtube:



Διασκευές
Ο Κουταλιανός:




Μπαξέ Τσιφλίκι:





Πληροφορίες
Beat Ya Beat @ Half Note Jazz Club
Swing, ragtime, καμπαρέ και μιούζικαλ

ΤΡΙΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 10 ευρώ (Δεν περιλαμβάνει ποτό / ποτό από 3€)

Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr
Κρατήσεις: 210 9213310 ǀ viva.gr– 13855

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
WE promotion, Κηφισίας 118Α, τηλ. 210-6980044, www.wepromotion.gr
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: www.wepromotion.gr/press
Βαγγέλης Περάκης, τηλ. 6972858515 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αννίτα Δαμάσχη, τηλ. 6977333222 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γιώργος Εριτσίδης, τηλ. 6932440622, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μαίρη Μπρατάκου, τηλ. 6945809723 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικά

beatTINA ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
Αριστούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Με υποτροφία του Ι.Κ.Υ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Master in Performing Arts, University of Exeter. Κυριότερες παραστάσεις:
«Ίων», Εθνικό Θέατρο, σκην: Λ. Κονιόρδου, περιοδεία, Επίδαυρος,
«Ιππόλυτος», σκ.: Β. Νικολαΐδης, περιοδεία, Επίδαυρος.
«Προμηθέας Δεσμώτης», σκηνοθεσία: Χ.Καλαβρούζος, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λαμίας, περιοδεία, Ηρώδειο.
«Οιδίποδας Τύραννος», σκηνοθ: Σ.Ευαγγελάτος, Αμφιθέατρο, περιοδεία, Επίδαυρος, «Μήδεια», σκ: Α. Αντύπα, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών/Επιδαύρου.
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
-Ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου με τον Μανώλη Σάββα (1995-2000)
-2003 -Ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου με τον Τάκη Φαραζή.
-2009-2011 Ιδιαίτερα μαθήματα τραγουδιού (μιούζικαλ/jazz) με την Χαρά Κεφαλά. Τριήμερο σεμινάριο της μεθόδου διδασκαλίας της τέχνης του μιούζικαλ, Professional Musical Theatre Performance (p.m.t.p.),με τους: Σία Κοσκινά, Μ. Λυραράκη, Μ. Κρεστενίτη, Chuck Foster.
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
-Συμμετοχή στην ηχογράφηση της μουσικής του Δημήτρη Μητρόπουλου για τον «Ιππόλυτο» του Ευριπίδη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την Ορχήστρα των Χρωμάτων. 2004
-Στις 11-12.12.2010 παρουσιάστηκε συναυλία «Ιππόλυτος» με την Ορχήστρα των Χρωμάτων για τα εγκαίνια της «Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών».
-Συμμετείχε στο Γαλλικό Φεστιβάλ στο Le grand Balcon 22.5.2012 που διοργάνωσε το Ελληνογαλλικό επιμελητήριο σε συνεργασία με το St. George Lycabetus, με γαλλικό ρεπερτόριο, παρουσία του πρέσβη της Γαλλίας , κ. Jean Loup KUHN.
-Mουσικές βραδιές στο Vienna Bar του Neptune Hotels- Resorts, Convention Center and Spa στην Κω. Με διαφορετικό πρόγραμμα για κάθε μέρα - εκτός Πέμπτης- που περιλάμβανε πολλά είδη μουσικής σε πολλές γλώσσες από 1 Ιούλιου-15 Σεπτεμβρίου 2012.
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
«Μιούζικαλ Τσέπης», σκηνοθ: Μ. Μητρούσης, ομάδα 3G Amazons, 41 Street Café,
«Taste the MusicALL!» Μουσικοθεατρική παράσταση , 40 τραγούδια σε 7 γλώσσες, με πιάνο και σόλο φωνή, Pulitzer Piano Bar Restaurant
«Cabaret Grec - Κώδικας Χαμουραμπί», σκηνοθεσία: Μ. Αμαραντίδη, Κ. Γιαννακόπουλος, Mono Tapas Bar.
«Taste the MusicALL too!». Με 60 τραγούδια σε στυλ καμπαρέ και μιούζικαλ σε 7 γλώσσες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Γιάννης Αναστασόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τέλειωσε στο Ωδείο Ορφείο Αθηνών τα Ανώτερα Θεωρητικά της Μουσικής, παίρνοντας παράλληλα πτυχίο πιάνου με το Στ. Κόλλια, ενώ με τους Θ. Αντωνίου και Ε. Κοκκόρη πήρε δίπλωμα Σύνθεσης με άριστα παμψηφεί και 1ο βραβείο.
Έχει συνθέσει μουσική για τα θεατρικά έργα Φον Δημητράκης, Ο μικρός πρίγκιπας, Τύμπανο, τρομπέτα & κόκκινα κουφέτα, Μια τρελή-τρελή πολυκατοικία, Η πορσελένια, Το υφαντό της ζωής, Η ασπίδα, Το ζευγάρωμα, Γιατρός με το στανιό, Σαμία, Υπηρέτης δύο αφεντάδων, Τα ρούχα του βασιλιά, Εκκλησιάζουσες (Θέατρο Κηφισιάς), Οδυσσέα γύρισε σπίτι (Πανεπιστήμιο Αθηνών), Ο Χάσης, Ανδρομάχη, Τρικυμία, Σφήκες, Βυσσινόκηπος, Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι, Γάμος άνευ νύμφης, Έντα Γκάμπλερ, Οιδίπους Τύραννος, Η διαβολογυναίκα («Αμφιθέατρο» Σπ. Ευαγγελάτου), Ο Βασιλικός (Εθνικό θέατρο) και για τη μικρού μήκους ταινία Stories about her του Marc Gastine.
Συνεργάστηκε επίσης με το «Αμφιθέατρο» του Σπ. Ευαγγελάτου στα έργα Ολυμπία-Ειρήνη, Οιδίπους επί Κολωνώ, Τα 7 κουτιά της Πανδώρας, Το ξενοδοχείο των δύο κόσμων, Φοίνισσες, με τον Γ. Αρμένη στο Αριστοφανικό γαϊτανάκι, με τον Πέτρο Φυσούν στο Η ζωή μου με το Μότσαρτ, με την ομάδα SYNDRAM στο Χρόνος-Ερωτικές διαδρομές, με την Πέμη Ζούνη στο Amor y muerte, με τον Κώστα Γάκη στη Σκάλα, τον Κώστα Μέρρα στο Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα κ.α.
Εργάζεται σαν καθηγητής ανώτερων θεωρητικών και σύνθεσης στα Ωδεία: Εθνικό, Ορφείο, Ζωγράφου κ.α., είναι διευθυντής στο Ωδείο Αρτέμιδος και στο Προοδευτικό Ωδείο Κρήτης, ενώ έχει διατελέσει διευθυντής του Λυρικού Ωδείου Ευβοίας και δάσκαλος μουσικής της σχολής του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Έχει εμφανιστεί σαν πιανίστας, κυρίως με σύνολα μουσικής δωματίου, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, σαν μαέστρος με το σύνολο Young Artists Ensemble στην Αθήνα, ενώ έργα του έχουν παιχτεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ηρώδειο, στην Επίδαυρο, στην αίθουσα συναυλιών Φ. Νάκας, στη Γερμανία, Κύπρο, Ολλανδία κ.α.

ΕΛΛΗ ΔΑΔΗΡΑ
Γεννημένη στην Αθήνα από καλλιτεχνική οικογένεια, κόρη του γνωστού σκηνοθέτη του ελληνικού κινηματογράφου Ντίμη Δαδήρα, ήρθε σε επαφή με την τέχνη σε ηλικία 6 ετών. Ξεκινώντας αρχικά τις σπουδές της στο κλασικό πιάνο ως υπότροφος του Ορφείου Ωδείου Αθηνών αποφοίτησε με Διπλώματα στο πιάνο, στα ανώτερα θεωρητικά, στο κλασικό κοντραμπάσο και το κλασικό τραγούδι (μονωδία) με Άριστα σε όλα τα παραπάνω.
Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα στο Θέατρο των Αλλαγών και για κάποια χρόνια εργάστηκε επαγγελματικά ως ηθοποιός στο θίασο «Θεατροδρόμιο». Εργάστηκε ως καθηγήτρια μουσικής στα Αρσάκεια σχολεία Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας. Άρχισε να ασχολείται συστηματικά με το χορό και ειδικότερα με το αργεντίνικο τάγκο κάνοντας μάθημα με κορυφαίους χορευτές από όλον τον κόσμο. Ασχολήθηκε με το μιούζικαλ, κάνοντας σεμινάρια με τους κορυφαίους του είδους, τους αμερικάνους Chet Walker και Ric Ryder. Συμμετείχε σε διάφορες θεατρικές και λυρικές παραστάσεις , καθώς και συμφωνικής μουσικής εντός κι εκτός Ελλάδος. Εργάστηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή και είναι μέλος της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων.

ΑΔΑΜ ΔΟΓΚΑΣ
Ξεκίνησε μαθήματα κλαρινέτου με καθηγητή τον Μάριο Μολανδώνη με τον οποίο πήρε πτυχίο με βαθμό άριστα παμψηφεί στο Δημοτικό Ωδείο Πειραιά. Συνέχισε με τον Ευστάθιο Κιοσόγλου στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας από όπου αποφοίτησε παίρνοντας δίπλωμα με άριστα παμψηφεί. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια κλαρινέτου και μουσικής δωματίου με τους Μ. Αrrignon, W.Boykens, Δ. Τουφεξή κ.α. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων ενώ τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμο μέλος της φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά.
Έχει συνεργαστεί με διάφορους έλληνες καλλιτέχνες σε ζωντανές εμφανίσεις και δισκογραφία (Λάκης Χαλκιάς, Μάριος Φραγκούλης, Φωτεινή Δάρρα, Νατάσσα Μποφίλιου κ.α.). Έχει συμπράξει με τις περισσότερες κρατικές ορχήστρες ενώ τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος συνεργάτης του Δημήτρη Παπαδημητρίου.

ΠΕΤΡΟΣ ΤΖΕΚΟΣ
Ο Πέτρος Τζέκος (multi-percussionist) σπούδασε 6 χρόνια latin κρουστά (congas, bongos, cajon, timpales κ.α) και κλασσικό ταμπούρο στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας με τους Νίκο Νταρίλα και Πέτρο Κούρτη καθώς και άλλα 2 χρόνια Drums με τον Ηλία Δουμάνη.
Εδώ και δέκα χρόνια συνεργάζεται επαγγελματικά με καλλιτέχνες του χώρου σε διάφορες μουσικές σκηνές. Συμμετέχει σε δύο jazz group (Jazzmates και οι Άσσοι του Loui Salvator) και σε ένα latin-cuban group (Baclava Cubano).
Τα τελευταία 3 χρόνια έχει συνεργαστεί με την Νίνα Λοτσάρη στις παραστάσεις: Flosh Royal (2008-2009), Vendetta (2009-2010), BlaBla&Chachacha (2011-2012).
Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

ΚΛΗΡΩΣΗ: Δευτέρα 01/10 στις 13.30 για Τρίτη 02/10