Fado em Atenas/André Maia Band @ Half Note

Κλείνοντας δύο χρόνια ενός ιδιαιτέρως επιτυχημένου κύκλου παραστάσεων με τίτλο 'Fados a Journey', η André Maia Band παρουσιάζει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Half Note -για πρώτη φορά- την παράσταση 'Fado em Atenas', ομώνυμος τίτλος της υπό έκδοσης δισκογραφικής απόπειράς της!

Η παράσταση αποτελεί μια περιπλάνηση στους ήχους του Fado και στις μουσικές και τα τραγούδια της Πορτογαλίας με όργανα όπως το κανονάκι, το λαούτο, το μπεντίρ και το μπαγιάν.

Ο ιδιόρρυθμος αυτός συνδυασμός δημιουργεί μια εντελώς καινούρια ηχητική πραγματικότητα! Από την πρόταση ενός καινούριου τρόπου προσέγγισης του fado, με βασικό άξονα το διάλογο ανάμεσα σε διαφορετικές μουσικές κουλτούρες, η μπάντα θα ερμηνεύσει πρωτότυπα τραγούδια, πάντοτε στην πορτογαλική γλώσσα..!

Την André Maia Band αποτελούν οι :

  • André Maia – τραγούδι
  • Έφη Ζαϊτίδου – κανονάκι
  • Σοφία Μουλακάκη – μπαγιάν
  • Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – κιθάρα, λαούτο
  • Κώστας Σταυρόπουλος – κοντραμπάσο
Πληροφορίες
Fado em Atenas
ANDRE MAIA BAND @ HALF NOTE JAZZ CLUB

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 10 ευρώ (Δεν περιλαμβάνει ποτό / ποτό από 3€)

Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr
Κρατήσεις: 210 9213310 ǀ viva.gr– 13855

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

ΚΛΗΡΩΣΗ: Παρασκευή 28/9 στις 13.30