«Γυναίκες του Νότου», Encardia -Franca Tarantino

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του περασμένου Μαρτίου, οι Encardia ξαναέρχονται στο θέατρο Eliart!
Μαζί τους η Franca Tarantino, ανεπανάληπτη χορεύτρια από την πεδιάδα του Salento (Νότιος Ιταλία), που έρχεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική παράσταση στo Eliart μαζί με τους Encardia. Στους ρυθμούς της Tarantella Pizzica, Gargano και Tammuriata θα μεταφερθούμε όλοι εκεί που η δύναμη της φωνής κι ο χορός παγώνουν το χρόνο και η επόμενη μέρα γίνεται πιο φωτεινή.

FRANCA_TARANTINOΟι Encardia είναι ένα ελληνικό συγκρότημα που εμπνέεται, δημιουργεί και παρουσιάζει μουσικές και τραγούδια μέσα από την πλούσια μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας. Ιδρύθηκαν το 2004 και μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από τριακόσιες ζωντανές εμφανίσεις σ? όλη την Ελλάδα, Ιταλία, Νότια Γαλλία, Γερμανία και Κύπρο. Έχουν εκδόσει πέντε δίσκους που απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές, ενώ ιδιαίτερα έχει σχολιαστεί η μοναδική σχέση που έχουν με το κοινό όταν βρίσκονται στη σκηνή. Έχουν συνεργαστεί και δισκογραφικά αλλά και σε ζωντανές εμφανίσεις με τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κάτω-ιταλικής μουσικής αλλά και με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες. Τον Αύγουστο του 2008 παρουσιάστηκαν μαζί με το Βετεράνο Giovanni Avantaggiato στο κορυφαίο και μοναδικό στo είδος του φεστιβάλ ?la notte della taranta? στην Ιταλία, παρουσία 120.000 θεατών.

Τα μέλη του συγκροτήματος:

Κώστας Κωνσταντάτος, Βαγγέλης Παπαγεωργίου, Αναστασία Δουλφή, Μιχάλης Κονταξάκης, Δημήτρης Τσεκούρας, Κωνσταντίνα Καλκάνη, Γιάννα Χαμαλέλη, Κώστας Μπουρόπουλος


Πληροφορίες
ENCARDIA ? FRANCA TARANTINO
«Γυναίκες του Νότου»
ELIART

Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web address: http://www.eliarttheater.gr

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ώρα Έναρξης: 22.00
Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3477677
www.encardia.gr
www.myspace.com/encardiagroup