Έκθεση φωτογραφίας «Παίζοντας κρυφτό!»

Έκθεση φωτογραφίας «Παίζοντας κρυφτό!» Έκθεση φωτογραφίας «Παίζοντας κρυφτό!»

Έκθεση φωτογραφίας «Παίζοντας κρυφτό!» από τους σπουδαστές art + design του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., από 16 έως 30 Σεπτεμβρίου 2014 στον IANO.

Οι σπουδαστές Α΄ εξαμήνου του τομέα art + design του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. , σας προσκαλούν σε ένα «γνωστό» παιχνίδι φωτός και σκιάς όπως αναδύεται μέσα από την πρώτη επαφή τους με τη φωτογραφία.

«Παίζοντας κρυφτό» με το φως και τη σκιά, οι ταλαντούχοι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. φωτογραφίζουν στο φως της ημέρας και αλλοιώνουν την πραγματικότητα στη «νύχτα του εργαστηρίου». Μαθαίνουν τις τεχνικές σκοτεινού θαλάμου παίζοντας με το φως, το σκοτάδι, το χρόνο, τις υφές... Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και καταδεικνύουν το ταλέντο και την αστείρευτη φαντασία τους, παρουσιάζοντας τελικά ένα φωτογραφικό πείραμα με εικαστικές προεκτάσεις.

Εκθέτουν οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. : DHULI XHULIANA, ΓΙΑΣΕΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΟΛΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ ΒΕΡΑ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΛΑΙΟΟΡΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΦΩΤΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ ΚΩΝ/ΝΑ.

  • Καθηγητής φωτογραφίας: Γιάννης Αλμπανέλλης
  • Εικαστική επιμέλεια: Μαρία Δικαίου

Πληροφορίες
Έκθεση φωτογραφίας «Παίζοντας κρυφτό!»
Από τους σπουδαστές art + design του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:30 μ.μ. στον ΙΑΝΟ.
Από 16 έως 30 Σεπτεμβρίου 2014 στον IANO

Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. - Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ! Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1
Τηλ. 210 3838160 | www.domi-iek.gr | facebook.com/domi.iek