Coloured Shadows - Πάρης Σιόλος

Πάρης Σιόλος Πάρης Σιόλος

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής του Πάρη Σιόλου με τίτλο "Coloured Shadows".

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό Χώρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών από 26 Aπριλίου έως 12 Mαΐου 2013. Ώρες λειτουργίας, 11:00 - 14:00 και 18:00 - 21:00. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 και ώρα 20:00.

Βιογραφικό

Ο Πάρης Σιόλος γεννήθηκε στη Γερμανία από Ηπειρώτες μετανάστες. Κατάγεται από τον Πολύγυρο Δωδώνης. Μεγάλωσε στα Γιάννενα, σπούδασε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών. Ξεκίνησε τον αθλητισμό πολύ νωρίς ως αθλητής ποδηλασίας και στην συνέχεια ως αθλητής του τζούντο. Σύντομα έκανε πρωταθλητισμό στο τζούντο αφού υπήρξε πρωταθλητής σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες και βασικό μέλος των Εθνικών ομάδων εφήβων, νέων, ανδρών για οκτώ συναπτά έτη με σημαντικές διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα.
Αποφοίτησε από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών το 1996 (με ειδικότητες χιονοδρομίες και τζούντο) και παρακολούθησε τη σχολή προπονητών Τζούντο της Γ.Γ.Α., όπου και αποφοίτησε με επιτυχία με πτυχίο προπονητού τζούντο της Γ.Γ.Α. και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Δούλεψε ως πρώτος προπονητής τζούντο στο Σπάρτακο Ιωαννίνων, στο Μίλωνα Ιωαννίνων και στον Πρωτοπόρο Ιωαννίνων και ως προπονητής ποδηλασίας στον Ο.Φ.Π. Ιωαννίνων.
Παράλληλα ανέλαβε για την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο την ανίχνευση ταλέντων ως υπεύθυνος για την βορειοδυτική Ελλάδα για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του αθλήματος και της στελέχωσης των εθνικών ομάδων. Εργάζεται στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 1999 ως καθηγητής φυσικής αγωγής. Από το 2011 εργάζεται στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πρέβεζας (ειδικό σχολείο). Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην ειδική αγωγή με άριστα (Νοέμβριος 2012). Μιλάει Αγγλικά και ασχολείται ερασιτεχνικά με την αστρονομία και τη ζωγραφική.

Πληροφορίες
Coloured Shadows
Πάρης Σιόλος
Έκθεση ζωγραφικής
Εγκαίνια έκθεσης : Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, ώρα 20:00
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών
Από 26 Aπριλίου έως 12 Mαΐου 2013
Ώρες λειτουργίας: 11:00 - 14:00 και 18:00 - 21:00
Η είσοδος για το κοινό ελεύθερη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Side effects - Παρενέργειες Έκθεση ScrapLand @ metamatic:taf »