Meet the Artist (again) - Απρίλιος 2013 @ Myrό Gallery

Meet the Artist (again) - Απρίλιος 2013 @ Myrό Gallery Επίσημη αφίσα

Η Myrό Gallery κατόπιν της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε το ανάλογο project του Φεβρουαρίου, ανακοινώνει την διοργάνωση του πρωτότυπου project "Meet the Artist (again)", το οποίο θα λάβει χώρα στις 18, 19 & 20 Απριλίου 2013, προσκαλώντας σας να γνωρίσετε άμεσα και αδιαμεσολάβητα έλληνες καλλιτέχνες από κάθε είδος, ύφος, και "σχολή" τέχνης, και σας προσκαλεί στα εγκαίνια του την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 20.00.

To project "Meet the Artist" είναι βραχεία έκθεση τριών ημερών στόχος της οποίας είναι να φέρει σε απευθείας επαφή τους φιλότεχνους με τους δημιουργούς – καλλιτέχνες. Στο πλαίσιο του project η γκαλερί παραχωρεί έναν προσυμφωνημένο χώρο στον κάθε καλλιτέχνη, ο οποίος μπορεί να εκθέσει ό,τι επιθυμεί, να διαχειριστεί μόνος του τα έργα του για αυτό το χρονικό διάστημα. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον καλλιτέχνη να έρθει σε άμεση επαφή με το κοινό, να τεκμηριώσει τις δημιουργίες του με την δική του ματιά, και εγκαθιδρύσει μονιμότερες σχέσεις με το κοινό του ή/και να διαχειριστεί καλύτερα τις υπάρχουσες. Από την άλλη μεριά, δίνεται η ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό της πόλης να κατανοήσει καλύτερα την δημιουργία και την παραγωγή του καλλιτεχνικού έργου, αλλά και να επιδιώξει την αδιαμεσολάβητη σχέση με τον καλλιτέχνη.

Στην έκθεση θα φιλοξενηθούν ζωγραφική, σχέδιο, digital art, γλυπτά, εγκαταστάσεις, κατασκευές, εικαστικό αντικείμενο, κεραμικά, χαρακτικά, comics, design, επιτοίχια, φωτογραφία, ενώ, τόσο στα εγκαίνια, όσο και σε όλη την διάρκεια του οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στον χώρο της γκαλερί και στην διάθεση των επισκεπτών για συζήτηση, ξενάγηση στην τέχνη τους και αλληλεπίδραση, όπως και πληροφορίες για τον τρόπο απόκτησης έργων, καθώς σε αυτό το project η γκαλερί δεν αναλαμβάνει ρόλο πωλητή, και, οι επισκέπτες μπορούν να διαπραγματευτούν ελεύθερα την απόκτηση ενός έργου αποκλειστικά και μόνον με τον δημιουργό του!

Συγκεκριμένα, στο Meet the Artist (again) θα εκθέσουν οι καλλιτέχνες:

Vikram Nayak, Σοφία Αμπερίδου, Χρυσούλα Βογιατζή, Ευφροσύνη Βυζοβίτου, Αθηνά Γαρδάνη, Ολυμπία Ζήση, Γεσθημανή Καραβίδα, Κατερίνα Καρούλια, Μοσχούλα Κατσίπη, Γιάννης Κόκκινος, Αγγελική Κουρμουλάκη, Λιάνα Κουτουκλέρ, Γιάννης Κωσταράς, Δημήτρης Λουζικιώτης, Ντόμινι Λυμπέρη, Μάγδα Μαδεμλή, Μαργαρίτα Μάνθου, Κατερίνα Μαυρίδου, Σπύρος Μαυρούλιας, Κωνσταντίνος Μεννής, Ειρήνη Παπαδάκη, Μαριάνα Πατινιώτη, Σοφία Περδίκη, Ζαφειρώ Σπανού, Χρήστος Τάσιος, Μαρία Τσαούση, Γεωργία Τρούλη.

Το project θα διαρκέσει Πέμπτη 18 / Παρασκευή 19 / Σάββατο 20 ΑΠΙΡΛΙΟΥ 2013, με ώρες λειτουργίας 12.00 – 22.00, θα εγκαινιαστεί με δεξίωση την Πέμπτη 20 Απριλίου στις 20.00, τα εδέσματα της οποίας θα ετοιμαστούν με την φροντίδα του gourmet εστιατορίου ΑΚΑΔΗΜΙΑ.

Εγκαίνια: Πέμπτη 18 Απριλίου 2013, στις 20.
Διάρκεια: Πέμπτη 18 / Παρασκευή 19 / Σάββατο 20 ΑΠΙΡΛΙΟΥ 2013
Ώρες Λειτουργίας: 12.00 – 22.00 καθημερινά.
Τόπος: Myrό Gallery, Νικηφόρου Φωκά 8, 54621, περιοχή Λευκού Πύργου, Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Επικοινωνία: www.myro.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 2310-269187 / 6948813460