«Caveman»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Επτά χρόνια μεγάλης επιτυχίας για τον «CAVEMAN» δεν είναι αρκετά! Οι παραστάσεις στο θέατρο CORONET συνεχίζονται και μετά το Πάσχα, από την Παρασκευή 25 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 11 Μαΐου 2014.

Ο «άνθρωπος των σπηλαίων» είναι δημιούργημα του Αμερικανού Rob Becker, που ούτε ο ίδιος υπολόγιζε την επιτυχία και τον ενθουσιασμό που θα γνώριζε σε όλον τον κόσμο. Έχει συναρπάσει πάνω από 10.000.000 θεατές τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη. Παίζεται σε 30 χώρες ταυτόχρονα και εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά σαν τη μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway!
Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο R. Becker έπλασε τον «Caveman», τον κεντρικό ήρωα, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Μαίρη, έχει τσακωθεί μαζί της και βρίσκεται έξω από το σπίτι να... μονολογεί. Πώς μπορεί να καταλάβει κανείς το γυναικείο μυστήριο; Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του Caveman, προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικές -τουλάχιστον- απορίες του.

Caveman1

Όλα αυτά τα χρόνια οι ερωτήσεις δεν έχουν απαντηθεί! Ίσως απαντιούνται κατ' ιδίαν από τους θεατές φεύγοντας από την παράσταση... και αυτή είναι η επιτυχία του Caveman! Να ιντριγκάρει, να προβληματίζει, να αστειεύεται, να κεντρίζει τα δύο φύλλα! Και αυτό που πετυχαίνει είναι τελικά αυτή τη διαφορετικότητα των δύο φύλλων να την ενώνει, να τη συμφιλιώνει και να την κάνει σάρκα μία! Ο Caveman έχει υπάρξει... ο καλύτερος θεραπευτής ζευγαριών στη σύγχρονη κοινωνία!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

  • Μετάφραση : Ερατώ Τάττη
  • Διασκευή- Σκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη
  • Σκηνικά – κοστούμια : Ειρήνη Παγώνη
  • Μουσική: Πάνος Φορτούνας
  • Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater

Στον ρόλο του Caveman, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
«CAVEMAN»
του Rob Becker

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2014

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
Παρασκευή : 21.15
Σάββατο : 21.15
Κυριακή : 20.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική Είσοδος: 15 Ευρώ
Φοιτητικό / Ανέργων: 12 Ευρώ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες με το διάλειμμα

CORONET
Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι
τηλέφωνα : 210 – 7012123 και 210 – 7012511
www.coronet.gr

Πώληση εισιτηρίων :
• Ταμείο θεάτρου Coronet - τηλέφωνα : 210 – 7012123 και 210 – 7012511
• Viva.gr
• Kαταστήματα Public και Παπασωτηρίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "Σοράχ, ο μάγος" «Πνιγμονή» »