Ο Μυστηριώδης Mr. LOVE

Απο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και για λίγες παραστάσεις, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο Θέατρο Γκλόρια, ανεβαίνει το έργο "Ο Μυστηριώδης Mr. LOVE" , που γράφτηκε το 1997 απο την Αγγλίδα Karoline Leach, σε μετάφραση Γιώργου Βάλαρη, σκηνοθετημένο απο την Λίλλυ Μελεμέ, με τους Νίκο Ψαρρά και Νικολέτα Βλαβιανού.
"Ο Μυστηριώδης Mr. LOVE" «είναι μια αριστουργηματική μαύρη κομεντί λεπτών ψυχολογικών αποχρώσεων και μεταμορφώσεων, με σπινθηροβόλο, καυστικό χιούμορ και καθηλωτική ατμόσφαιρα», έγραψε η σκηνοθέτης Λίλλυ Μελεμέ.

Αν και γραμμένο το 1997, το έργο μας ταξιδεύει 100 χρόνια πρίν, στο Λονδίνο των αρχών του 20ου αιώνα, για να μας διηγηθεί μια απίστευτα διασκεδαστική και ταυτόχρονα βαθιά συγκινητική ερωτική ιστορία ενός αταίριαστου ζευγαριού. Μια ιστορία που ισσοροπεί επικίνδυνα στην κόψη του ξυραφιού, με έντονα στοιχεία ψυχολογογικού θρίλερ, με απροσδόκητες ανατροπές που κόβουν την ανάσα.

mr love

Ο Τζώρτζ Λάβ, ο μυστηριώδης γόης του τίτλου, ώς επαγγελματίας εραστής σαγηνεύει με μοναδικό τρόπο απελπισμένες πλην ευκατάστατες γυναίκες, τις παντρεύεται και τους προσφέρει μια ονειρεμένη πρώτη νύχτα γάμου και την αμέσως επόμενη ημέρα τις εγκαταλείπει αφού πρώτα έχει αρπάξει όλα τα χρήματά τους. Mια τυχαία συνάντηση με μια ασήμαντη καπελού την Αδελαίδα, η οποία όμως φοράει ένα σημαντικής αξίας κόσμημα, ανατρέπει και διαταράσσει τις ισορροπίες του, με αμείωτη ένταση και σασπένς, με έκβαση που παραμένει αμφίρροπη, κυριολεκτικά, μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Παίζουν: Νίκος Ψαρράς (Mr. LOVE), Νικολέτα Βλαβιανού (Αδελαίδα)
  • Μετάφραση: Γιώργος Βάλαρης
  • Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Λίλλυ Μελεμέ
  • Σκηνικά-Κοστούμια: Νατάσα Παπαστεργίου
  • Επιμέλεια Κίνησης: Μόνικα Κολοκοτρώνη
  • Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα


Λίγα λόγια για την Karoline Leach

H Karoline Leach γεννήθηκε στο Λίβερπουλ και ξεκίνησε την καριέρα της ώς ηθοποιός, προτού στραφεί στην συγγραφή τα τέλη της δεκαετίας του '80. Το πρώτο της θεατρικό έργο, μια διασκευή της Βασίλισσας του Χιονιού, παρουσιάζεται στο «Orchard Theater" το 1989. Υπήρξε καλλιτεχνική διευθύντρια του ""Bootstrap Theater" .Οργάνωσε το φεστιβάλ νέων συγγραφέων στο "Brewhouse Theater" απο το 1993-1995. "Ο Μυστηριώδης Mr. LOVE" έγινε μεγάλη επιτυχία τόσο στο Λονδίνο όσο και στο εξωτερικό.
Πληροφορίες
Ο Μυστηριώδης Mr. LOVE
Αισθηματική κομεντί της Karoline Leach

Μετάφραση Γιώργος Βάλαρης
Σκηνοθεσία Λίλλυ Μελεμέ

ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ
2012

Εναρξη παραστάσεων: Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ώρα 9:15 μ.μ.
(για λίγες παραστάσεις)
Παραστάσεις: Δευτέρα ώρα 9:15 μ.μ – Τρίτη ώρα 8 μ.μ.
Διάρκεια έργου : 2 ώρες με 15 λεπτά διάλλειμα
Εισιτήριο: Γενική είσοδος 16 euro / άτομο

Ημέρες και ώρες Ταμείου:
Καθημερινά απο 10:00 - 13:00 και 17:00 - 21:00.
Τηλέφωνο ταμείου: 210 3609400
Ειδικές τιμές για οργανωμένες παραστάσεις μαθητών Λυκείου
Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: 20/1 (14.30) για 23/1 + 24/1
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αναζητώντας τον ΑΤΤΙΚ! Rock the Ballet του Rasta Thomas »