«Ο Τζιμ το τζιτζίκι»

Ο «ΘΙΑΣΟΣ΄81» από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου θα παρουσιάζει το επίκαιρο και αλληγορικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ» στο θέατρο «ΖΙΝΑ».
Μια απολαυστική μουσική περιπέτεια από τον «ποιητή παραμυθιών» και «μαιτρ των ανατροπών», σε μουσική Γιάννη Ζουγανέλη και σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου. «Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ» αποτελεί μια σπαρταριστή ανατροπή του παραδοσιακού μύθου και είναι ένα αλληγορικό έργο με θέμα την υπεροψία, τη φιλία και την αξία της τέχνης στη ζωή.
Σαράντα λαχταριστά σπυριά ροδιού, ένας δαιμόνιος κυνηγός ταλέντων, δυο μυρμήγκια χωρίς ούτε ένα φίλο, που ετοιμάζονται για τον χειμώνα που θα κρατήσει έναν αιώνα, ένας μονόφθαλμος τυφλοπόντικας με την ασύλληπτη συμμορία του, δυο εύπορες κότες με τζακούζι στο κοτέτσι κι ένα ανέμελο τζιτζίκι, βιρτουόζος του μαντολίνου, είναι οι ήρωες του έργου, που δίνει επιτέλους την τελική και αδιαμφισβήτητη απάντηση στο προαιώνιο βαθυστόχαστο ερώτημα : «ΝΑ ΤΖΙ ΚΑΝΕΙΣ ΄Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΖΙ;»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
:
  • Σκηνοθεσία : ΝΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  • Μουσική : ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ
  • Σκηνικά - κοστούμια : ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΡΔΑΡΑ
  • Χορογραφίες : ΑΡΕΤΗ ΜΩΚΑΛΗ
  • Φωτισμοί : ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΣΧΑ
  • Βοηθός Σκηνοθέτης: ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ
Παίζουν, αυτοσχεδιάζουν, χορεύουν, τραγουδούν οι ηθοποιοί : ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΣΧΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΓΓΑΝΑ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΡΕΣΤΟΣ

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες
«Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ»
και η συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα
Του Ευγένιου Τριβιζά
ΜΙΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΗ ΑNΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΜΥΘΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Θέατρο «ΖΙΝΑ» Λεωφ.Αλεξάνδρας 74
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-6424414 και 210-6424424

ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Κυριακή: 12:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδο: 12 ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, ομαδικά: 8 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90 λεπτά (με το διάλειμμα)
Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: Παρασκευή 21/10(15.10) για Κυριακή 23/10