«Χόρεψε με ως το Τέλος του Κόσμου» του Joe Sauter

Ένα χρόνο μετά την παράσταση, που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία pocket theater την περσυνή χρονιά με «Τη σημασία να είναι κανείς σοβαρός" του Όσκαρ Ουάιλντ,οι ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ, επιστρέφουν με μια ακόμα ενδιαφέρουσα πρόταση. Το έργο «ΧΟΡΕΨΕ ΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» του JOE SAUTER, ένα ψυχογράφημα, μια ανθρώπινη ματιά στα προβλήματα των μειονοτήτων στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις, γίνεται μια ατμοσφαιρική ερωτική παράσταση, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού και φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα του «ξεχωριστού». Ένα σύγχρονο κοινωνικό έργο, με πρωτότυπο θέμα φέτος στο Φεστιβάλ Πέτρας στις 27 Ιουλίου 2011, στις 21.30

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα προσεγγίζει ένα σημαντικό κείμενο που βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία. Μια λεσβία αποφασίζει να κάνει παιδί με ένα γκέυ, με την βοήθεια μιας ερωτικής δεσποτικής θυρωρού. Τι γίνετε όμως όταν το παιδί αρχίζει να έρχεται και οι άνθρωποι το διεκδικούν ενώ ταυτόχρονα ερωτεύονται; Οι σεξουαλικές προτιμήσεις υπάρχουν για να μας κατευθύνουν ή ο έρωτας δεν έχει φύλο;

Μια πραγματικά σκληρή απεικόνιση συγκρούσεων και επαναπροσδιορισμών του σύγχρονου ερωτικού πλαισίου, και των συνθηκών που καταπιέζουν ή αναμορφώνουν τις σύγχρονες κοινωνικές δομές.

Το έργο σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, μετάφραση Μαίρης Μιχαλάτου - Γιώργου Λιβανού, στίχους και σύμβουλο Μαριάννα Τόλη, σκηνικά - κοστούμια Δέσποινας Βολίδη, μουσική Johannes Mueller, φωτισμούς Σοκόλ Τομτσίνι, χορογραφία Σίμωνα Πάτροκλου και βοηθό σκηνοθέτη την Όλγα Μουργελλά.

_DDR1497Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι, Καίτη Ιμπροχώρη, Σταύρος Καλλιγάς, Χρήστος Λιακόπουλος, Γιώργος Λιβανός , Μιλένα Παρθενίου, και η Νατάσσα Τσακαρισιάνου.

Πληροφορίες:

27 Ιουλίου 2011,  21:30

Διάρκεια: 120΄ με διάλειμμα

Τιμή εισιτηρίου την ημέρα της παράστασης:

17,00 ?

12,00 ? φοιτητικό / νεανικό

Προπώληση Εισιτηρίων: 12,00 ? γενική είσοδος

Cine Πετρούπολης, Λ. Πετρουπόλεως 168 - 210 5012391(8:00 μ.μ. ? 11:00 μ.μ.)

Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης, 25ης Μαρτίου & Κ. Βάρναλη

(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. ? 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. ? 8:00 μ.μ)

http://www.facebook.com/event.php?eid=136185716459970

http://studiokypselis.gr/

Το Art magazine δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.
Κλήρωση: Στις 25 Ιουλίου 2011 για την παράσταση στις 27 του μήνα στο φεστιβάλ Πέτρας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Δύο Θεοί» Ο Αριστοφάνης σαν... Παραμύθι... »