«ΤΙΠΟΤΑ» του Ευδόκιμου Τσολακίδη

Η Θεατρική παράσταση «ΤΙΠΟΤΑ» του Ευδόκιμου Τσολακίδη,  κάθε Δευτέρα & Τρίτη, από τις 9 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου 2011, στο θέατρο ELIART.

Τι συμβαίνει σε μια παράσταση όταν δεν συμβαίνει τίποτα; Γιατί σε μια παράσταση πρέπει απαραιτήτως να συμβαίνει κάτι; Όταν δεν συμβαίνει κάτι μήπως τελικά συμβαίνει κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον απ? ότι όταν συμβαίνει κάτι; Το αντίθετο του τίποτα είναι το όλα ή το κάτι;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Ευδόκιμος Τσολακίδης

Παίζουν:

Ζωή Ξανθοπούλου

Λίνα Πρίντζου

Μάρκος Σαρρής

Ευαγγελία Χριστοδούλου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελισάβετ Κανάκη

Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου

Παραγωγή: Αθηναϊκή Μυθοποιΐα

Πληροφορίες
Θέατρο ELIART: Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός
Τηλ. 210 3477677
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web address: http://www.eliarttheater.gr

Ώρα έναρξης: 21.00
Διάρκεια παράστασης: 60?
Τιμή Εισιτηρίου: 15? (φοιτητικό 10?)
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2118505650
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.athens-mythmaking.gr
Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: Κάθε Κυριακή μέχρι το τέλος των παραστάσεων (για την παράσταση που έχει κάθε Τρίτη).